Stránka 20 z 49

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2006 11:26
od azor00
Na nic takovýho jsem nepřišel, jeden z důvodů proč jsem ho vrátil, chtěl jsem si udělat jukebox ale je to bez šance ... přitom taková pitomost(myslím softwarově). Viz výš.

Nero digital

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 1. 2006 15:14
od David82
Zdarec,
zkoušel jsem pomocí Nera recode převést DVD na Nero Digital-mp4.
Zajímalo by mě jestli je nějaká možnost,že by šel i na tomto rekordéru(firmware). :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zatím jsem to nezkoušel,ale když jsem přehrával výsledný soubor na PC,tak se mi při zachování velikosti jako divX,zdál obraz o hodně lepší než DivX. Nehledě na přítomnost více titulků,možnosti více zvukových stop a rozdělení na kapitoli. Chovalo se to vlastně uplně stejně jako DVD.

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 1. 2006 19:56
od MirekMG
Formát NeroDigital ten náš rekkordér nezvladne. Co jsem četl o těchto zařízeních, tak dekódování videa je záležitostí orčitého čipu, tedy integrovaného obvodu. Nelze to tedy naprogramovat - změnit. Je to opravdu škoda.
Nevíte spíš jak přesvědčit videosoft z Nera, že ty filmy z našeho rekordéru nejsou 16:9 ale 4:3!?!? Nero6 i nero7 vidí ty filmy v tomto nesmyslném formátu..

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 1. 2006 06:34
od rhinos
http://www.cdr.cz/a/diskuze/6565 v souvislosti s timto clankem nevi nekdo jaky ma 8108 tuner?zda mono nebo stereo?

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 1. 2006 16:22
od Terminator (novy)
Mam tento rekorder asi tyden a zatim funguje celkem bezproblemove, vsechny palena dvd cte s naprostym klidem a stejne tak nahrava spolehlive programy z tv. Zatim se u me projevily jen dve chyby a to ze se jednou pri pokusu prehrani nahraneho programu zasekl a nefungovola nic, ale to stacilo jen vytahnout rekorder z proudu a zase hned fungoval a druhej problem je spis moje chyba, protoze jsem do nej strcil naformatovany dvd rw z pc a inicialoval ho v rekorderu, pak se sice na rw nahralo co jsem potreboval, ale v pc to nefungovalo jen zase v rekorder, ale kdyz jsem soubory z rw prekopiroval do pc, tak uz to fungovalo, priste zkusim radsi narvat do rekorderu plny dvd rw a zformatovat ho. jinak je zatim v pohode

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 1. 2006 20:15
od RPAvel
Mám recorder Sencor-8216 cca 14-dni a zatim viceméně jsem spokojen, nahrává ve vyhovující kivalitě, přehraje vše co tam strčím a i práce s obrázky je uspokojující. Narazil jsem jen na tyto problémy:
- nevím jestli mám špatnej kus, ale DVD mechanika je dosti hlučná
- už se mi stalo že nešlo stopnout nahrávání, napsalo te nějaký error a pomohlo jen vytáhnout ze zásuvky
- chtělo by to novej firmware
a) pro normální práci se soubory a adresáři, to co je nyní je
nepochopitelné
b) nenašel jsem podporu ShowView, dále mi tam chybí vícedenní nahrávání
c) po zapnutí to hned najede do režimu DVD, mohlo by si to pamatovat jak sem skončil, používám to nejvíce jako recorder a furt to přepínat je na hlavu, hlavně když v mechanice je DVD tak ho to chce pustit (to bych zakázal)
d) nějaké střihové funkce pro práci s filmem na HDD (prostě se zbavit reklami)
e) přidat nastavování titulků pro DIVx, barva-velikost-umístění

Ale na závěr co bych zase chtěl, kjdyž to je za dobrou cenu. Takže ode mě to má ++.

PS:Doporučoval bych výrobcům ať uvolní zdrojové kódy firmware a hned se objeví někdo kdo se bude angažovat ve vylepšování(byl bych i nápomocen páč programování mě živí)

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 1. 2006 20:28
od Bouchac
Nedal by se ten firmware co vydal sencor nejak předělat nebo zjitit z nej jak je stavenej a naprogramovat poradnej?

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 1. 2006 23:03
od aition
RPAvel píše:Mám recorder Sencor-8216 cca 14-dni a zatim viceméně jsem spokojen, nahrává ve vyhovující kivalitě, přehraje vše co tam strčím a i práce s obrázky je uspokojující. Narazil jsem jen na tyto problémy:
- nevím jestli mám špatnej kus, ale DVD mechanika je dosti hlučná
- už se mi stalo že nešlo stopnout nahrávání, napsalo te nějaký error a pomohlo jen vytáhnout ze zásuvky
- chtělo by to novej firmware
a) pro normální práci se soubory a adresáři, to co je nyní je
nepochopitelné
b) nenašel jsem podporu ShowView, dále mi tam chybí vícedenní nahrávání
c) po zapnutí to hned najede do režimu DVD, mohlo by si to pamatovat jak sem skončil, používám to nejvíce jako recorder a furt to přepínat je na hlavu, hlavně když v mechanice je DVD tak ho to chce pustit (to bych zakázal)
d) nějaké střihové funkce pro práci s filmem na HDD (prostě se zbavit reklami)
e) přidat nastavování titulků pro DIVx, barva-velikost-umístění

Ale na závěr co bych zase chtěl, kjdyž to je za dobrou cenu. Takže ode mě to má ++.

PS:Doporučoval bych výrobcům ať uvolní zdrojové kódy firmware a hned se objeví někdo kdo se bude angažovat ve vylepšování(byl bych i nápomocen páč programování mě živí)

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 1. 2006 23:52
od rhinos
tak sem narazil na zajimavej bugik:( mam film ktery lehce prevysuje kapacitu 120 minut...tudiz sem vyuzil moznosti rozdelit film na 2xdvd...jedna se o dve media DVD+RW chtel sem vystrihat reklamy a posleze vypalit jako bezne dvd.nicmene kdyz vlozim medium do pc vidim jen 90 minut zaznamu at uz v dvd prehravaci v pc a nebo primo kdyz se podivam na dvd manazeru souboru...na duhem dvd je uz jen 5 minut...takze zhruba 30 minut na pc chybi...nicmene kdyz vlozim dvd do prehravace tak tam je skutecne kolem dvou hodin...zkousel sem to rw i uzavrit nicmene se shodnym vysledkem...vubec netusim kde je chyba...jeste zkusim to nacist v praci na dvd vypalce pripadne dat pri pozadavku na druhe dvd cancel...

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 2. 2006 16:19
od MirekMG
Už jsem s tím také zápasil. Bohužel PC vidí jen délku předešlého záznamu. Nepomůže ani inicializace, ani rychlé mazání v PC. Dokonce mi jednou Sencor ukazoval že mám na médiu RW 320 hodin místa, ale odmítl na něj zapsat, že je plné. Mně pomohlo pouze jedno. Kompletní vygumování média v PC. POZOR - kompletní. Rychlé mazání to neopraví. Samozřejmě musíš kopírovat znovu.

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 2. 2006 20:08
od rhinos
dik...opravdu ted kdyz sem to smaz v pc a znovu vypalil j vse v poho:)

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 2. 2006 01:37
od tmm
nigok píše: Jak po automatickem ladeni odstranit programy (nekvalitne naladene varianty)


Nastaveni kanalu > Oznacit program k vymazani > Stisknout CL

mazání reklam na DVD-R

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 2. 2006 13:11
od qwe1
Tak jsem přes vánoce nahrál spoustu pohádek,postupně vypálil(asi 20 DVD),potom jedno po druhém vystříhal a uzavřel.No a teď jsem to rozpujčoval a na třech jiných DVD přehrávačích jdou vidět reklamy.U mě ne a DVD jsou už uzavřená.Co jsem udělal blbě??? :twisted:

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 2. 2006 13:47
od MVano
Me se ted asi po pul roce stalo, ze po zasunuti to site blika cervene a modre. Pri tom se snazi nabehnout a nic. Taky neustale prepina mezi DVD a TV. A na tomto bodu to zamrzne a nic vic se nedeje ani po opetovnem odpojeni a zapojeni do site. Muzete mi nekdo pomoct co s tim? Dik...Martin.

re

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 2. 2006 19:17
od qwe1
Zkus to vytáhnout ze zásuvky na dýl-třeba na celej den,mělo by to pomoci.