Stránka 21 z 49

Re: mazání reklam na DVD-R

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 2. 2006 15:17
od prochor(smazano)
qwe1 píše:Tak jsem přes vánoce nahrál spoustu pohádek,postupně vypálil(asi 20 DVD),potom jedno po druhém vystříhal a uzavřel.No a teď jsem to rozpujčoval a na třech jiných DVD přehrávačích jdou vidět reklamy.U mě ne a DVD jsou už uzavřená.Co jsem udělal blbě??? :twisted:i/quote]


Blbě jsi neudělal nic. Jak jsem zjistil, tak na DVD se film uloží ve dvou verzích. Jedna upravená a druhá původní. Problém je v tom, že snad všechny přehrávače (tedy kromě tohoto rekordéru) přehrají tu neupravenou verzi.
Taky jsem s hrůzou zjistil, že když třeba ufiknu začátek, tak mi jiné DVD začne přehrávat film až od druhé kapitoly.
Vyřešil jsem to jednoduše. Vykašlal jsem se na zneviditelňování kapitol v rekordéru a nahrávám to na PC v programu TMPGEnc DVD Author. Tam jde všechno vystříhat inteligentně, vyrobit vlastní menu, vyrobit třeba vlastní kapitoly, když se mi chce a vypálit na DVD.

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 2. 2006 15:37
od rhinos
popravde receno proc tady jeste nekdo pouziva zneviditelnovani kapitol?nic to neresi nebo teda resi ale na ukor kapacity disku....dvd author snad jeste ve spojeni s Womble Mpeg video wizardem je temer dokonala volba

re

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 2. 2006 10:30
od qwe1
Proč někdo řeší zneviditelňování kapitol? :shock:
No protože to normálně stříhat neumí! :lol:
Proto jsem si koupil DVD recorder ne?To rovnou můžu i nadále používat PCi tuner,nahrát rovnou na disk v PC,vystříhat,převést do DivX a na DVD dát 4 filmy kdybych chtěl šetřit místo na DVD-R.
Důvodem koupě recordéru byla ale právě pohodlnost-vypálim s reklamou ,vystřihnu za pět minut a uzavřu-hotovo a nemusí mi běžet celej komp 4 hodiny.(i s převodem).Značkový DVD-R dnes za 10 Kč mě fakt nezabijou abych měl na každým zvlášť film,tak proč šetřit místem??? :roll:

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 2. 2006 10:39
od rhinos
prave proto doporucuju womble mpeg.... zadnej prepocet nci jen vystrihnu co se mi nelibi a max behem 15 minut mam hotovy dvd...a je fakt ze taky ne vse co si nahraju musim videt vic jak 1x;)

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 2. 2006 12:35
od Cyberx
Tak je tu novej model http://www.sencor.cz/inshop/scripts/det ... nd=7648673 s vetsim diskem, ale jinak vse pri starem. Opraveny (vylepseny ) firmware stale nikde :(((

nahrávání

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 2. 2006 21:19
od RPAvel
Tak se mi již několikrát stalo, že při nahrávání na HDD mi skočí na obrazovku chyba (to maj snad z windows MODRA OBRAZOVKA), vypis chyby obvykle radek a nejakej blabol, svivi to cervene jako ze to nahrava, zadne tlačítko nereaguje a pomůže jen vytáhnout ze zásuvky, samozřejmě z toho co jeden nahává tam nic není, dělá mi když zapnu nahrávání ručně nebo to mám nastavené (celkem se mi to za 1 měsíc stalo 3x, ale x-krát to je OK), začal jsem dnes dělat screenshoty foťákem a hajdy na prodejce jakmile se mi to ještě stane - FIRMWARE

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 2. 2006 15:36
od pavel.stnl
Zkus formatnout HD jestli to nepomůže...

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 2. 2006 18:13
od Bouchac
Jak probiha uzavreni dvd? protoze kdyz to dam ja, tak to dojede asi tak maximalne do ctvrity a pak se to tvari jako ze to je uzavreny, ale na kompu to stejne prehrat nejde, jen se objevi cerna obrazovka a utika cas

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 2. 2006 22:48
od aition
Bouchac píše:Jak probiha uzavreni dvd? protoze kdyz to dam ja, tak to dojede asi tak maximalne do ctvrity a pak se to tvari jako ze to je uzavreny, ale na kompu to stejne prehrat nejde, jen se objevi cerna obrazovka a utika cas


Máš smůlu a vítej do klubu - ne vážně, je nás pár, kterým se takhle rekordér k médiím macešsky chová.
Řeším to tak, že nakopíruju celý obsah DVD na disk a pomocí programu TMPGEnc DVD Author 1.6 vytvořím DVD na PC znova. Výhoda je, že při tom vystříhám i vše co na finálním DVD nechci mít.

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 2. 2006 22:57
od Bouchac
ok a tady taky nekdo psal ze funkce rekoredru nabihaji postupne, myslim ze to bylo i s tou finalizaci, tak nevim treba se to rozbehne, ale zas tak zavaznej problem to neni, stejne sem to chtel nejdriv smahnout na rw a pak upravovat v kompu a znova vysmahnout

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 2. 2006 22:01
od qwe1
Čistě náhodou češtinu do toho TMPGEnc DVD Author 1.6 někdo nemáte?

TMPGEnc DVD Author 1.6

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 2. 2006 11:48
od jurabem
poradí mi někdo kde bych stáhl ten TMPGEnc DVD Author 1.6
a jestli to je plná verze?

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 2. 2006 12:12
od qwe1
třeba na:http://www.stahuj.cz/multimedia/prevody_formatu/tmpgencdvdauthor/

jinak je to Shareware :roll:

mě to po vysříhání když to chci uložit hodí nějakou hlášku-něco jako že když sečtu kvalitu zvuku a videa mam moc kvalitní výstup :mrgreen: (neumím anglicky)
Když dám ignore-tak to uloží bez zvuku a když dám konec tak to neuloží.
No zkusím se podívat na jiné diskuze /tvfreak atd.
Jinak se radám nebráním :)

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 2. 2006 21:34
od Cyberx
Jak se vám chová při zápisu na dvd-rw? Mne na verbatim 6x nevypali nic. A zkousel jsem to ruzne mazat v NERU i v rekorderu, zaplnit ho v pc doplna atd, porad nic... Musel jsem koupit dvd+rw taky verbatim, ty se zdaji v pohode. Jake jsou vase zkusenosti?

rw

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 2. 2006 11:59
od jurabem
vždyt ale tento recorder pálí jenom pluska tak proč se tomu divíš?