Stránka 46 z 49

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2007 12:49
od aition
2jery píše:Já jsem se jí prokousával už 2x.Poprvé jsem ještě neměl HDD/DVD a podruhé jsem četl jen to,co jsem potřeboval.Zkoušel jsem vyhledat problém v "hledat",ale o NTSC jsem nikdy nic nenašel :x//quote]


Měl jsem v plánu dělat nový manuál, kde by byly zohledněny všechny funkce o kterých orig.manuál mlčí, ale je to tak zdlouhavá práce, že jsem se do toho nakonec nepustil. Možná ale udělám jen takový jednoduchy FAQ ze všech otázek a odpovědí tady ve fóru

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2007 12:53
od 2jery
Tak to by byla určitě záslužná práce.Zkus alespoň ten FAQ.Ono se to hodí vždycky.

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 1. 2007 21:49
od vlasta
Mám dotaz laika. Nenadávejte mi, že jsem se neprokousal celou diskuzí a přímo se ptám.

Koupil jsem videokameru MiniDV a hledám přístroj, který by mě nenáročně umožnil nahrávku z ní sestříhat a nahrát na DVD.
Umožňuje to tento přístroj?

Na jaký disk je lepší nahrávat? Nemyslím značku, ale formát.

Děkuji za odpovědi.

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 1. 2007 12:11
od Kovis
vlasta píše:Koupil jsem videokameru MiniDV a hledám přístroj, který by mě nenáročně umožnil nahrávku z ní sestříhat a nahrát na DVD. Umožňuje to tento přístroj?

Na jaký disk je lepší nahrávat? Nemyslím značku, ale formát.

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 1. 2007 14:19
od aition

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 1. 2007 14:21
od aition

Čitelnost v jiném DVD při střihu

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 1. 2007 17:18
od JarynR
Jak stříháte film, když nahraji na DVD po 5 minutových kapitolách a v 1. kap. vystříhnu třeba 5 sec. tak po finalizaci to není čitelné v jiném DVD přehrávači začíná tam film právě až po 5 minutách?

A když to teď zkouším v PC (AVS DVD Player) tak to ukazuje:
Title 1 - když ho spustím tak je to tak jak sem to střihnul
Title 2 - spustí to samý občas stím vystřihlým občas ne

Nesouvisí to s tím. že ten DVD přehrávač si myslí že je skrytých celých 5 minut? Jak udělat aby to bylo správně střihlé i na jiném DVD přehrávaču?

Re: Čitelnost v jiném DVD při střihu

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 1. 2007 18:32
od aition
JarynR píše:J..... Jak udělat aby to bylo správně střihlé i na jiném DVD přehrávaču?r/quote]


Stříhat to na počítači!

Re: Čitelnost v jiném DVD při střihu

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 1. 2007 21:13
od JarynR
aition píše:
JarynR píše:J..... Jak udělat aby to bylo správně střihlé i na jiném DVD přehrávaču?r/quote]

Stříhat to na počítači!a/quote]


Bez vypalovačky to nepujde, jak na to v DVD?

Re: Čitelnost v jiném DVD při střihu

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 1. 2007 21:59
od aition
JarynR píše:
aition píše:
JarynR píše:J..... Jak udělat aby to bylo správně střihlé i na jiném DVD přehrávaču?r/quote]

Stříhat to na počítači!a/quote]

Bez vypalovačky to nepujde, jak na to v DVD??/quote]


Máš smůlu - tento rekordér je pro úpravu filmů nepoužitelný

Re: Čitelnost v jiném DVD při střihu

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 1. 2007 22:14
od JarynR
aition píše:
JarynR píše:
aition píše:
JarynR píše:J..... Jak udělat aby to bylo správně střihlé i na jiném DVD přehrávaču?r/quote]

Stříhat to na počítači!a/quote]

Bez vypalovačky to nepujde, jak na to v DVD??/quote]

Máš smůlu - tento rekordér je pro úpravu filmů nepoužitelný

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 1. 2007 23:07
od vlasta
Zeptám se zda někomu jdou na Sencoru titulky sub. a když jdou, tak jaké má fw. Mě nejdou. Mám verzi Fw 05111a.

A zeptám se ještě, zda máte také opačný překlad ano, ne potvrzující editaci disku.

A není ten Fw, který je dodán s přístrojem vadný a zlepšil by funkci fw, který má na svých stránkách český Sencor?

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 1. 2007 15:01
od 2jery
To Aition.Rapidshare není zrovna vhodné umístění.Kolik to má kB?Mám volné místo na webovkách,tak bych to tam mohl hodit ať je to přístupný všem.

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 1. 2007 16:14
od aition
2jery píše:To Aition.Rapidshare není zrovna vhodné umístění.Kolik to má kB?Mám volné místo na webovkách,tak bych to tam mohl hodit ať je to přístupný všem.

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 1. 2007 10:15
od 2jery
To umístění je fajn.Ve FAQ chybí zjištění velikosti HDD a volného místa na něm.