od Reneeee 27. 12. 2005 13:45
[quote="Mikuličová"tmohli by jste se podělit jak je to s podporou titulků,jak jsou vidět,hlučností apod.?Vlastně takové klady zápory!?Díkyr/quote]
Vemu to trochu strušně. O kousek níže je vlákno na Sencor 8108 nevím na kolik je přístroj shodný ale má stejné menu i soft. Já mám samozřejmě 8216 takže napíšu mé zkušenosti.
Dalo by se říct, že jsem zatím spokojen: vylepšil se mi TV signál a protože mám velkou televizi hodně jsem to uvítal.
Velké mínus je, že deformuje DivX to znamená, že jej trochu zvrchu a zespoda stlačí. Není to sice nějak razantní ale mi to vadí. Takže přehrávám DivX na starém DVD přehrávači.
Dále mi vadí, že nezmizí nápis třeba stanice nova a pořád jej vidím přes obrazovku, toto ale nedělá u všech programů jen nova a prima u ostatních programů nápis po pár vteřinách zmizí a nebo i na nova a prima to zmizí když něco nahrávám.
Nahrávka na režim SP (2 hod záznamu na DVD-R) je uspokojivá. Jiné režimy nebude mít moc velký smysl používat.
Když si nahraješ MP3 nebo DivX na HDD je to pak v menu težko dostupné (musíš se hodně proklikat než se k tomu dostaneš)
vše ostaní funguje jak má a funkce TimeSlip funguje perfektně. Pohyb po nahrávkch na HDD jsou svižné.
Hlučnost je v pohodě, řek bych takový neutrál.
Měl by být nějaký problém s VPS ale to nemůžu potvrdit ještě jsem to nezkoušel.
Snad to na úvod stačí a když tak se zeptej, rád ti odpovím.