Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
rajs píše:V EPG pise v cestine bez hacku a carek
rajs píše:Teletext má vlastní a zobrazuje jej v plné diakritice,nou problém, EPG dokáže pouze na dvě stránky a bez hačků a čárek...-/quote]
andeva píše:Prosím o radu, když se dívám na zahraniční film přes DVB-T,slyším přes český dabing v pozadí i originální zvuk. Ze začátku nám to nedělalo, nevím, jestli jsme něco omylem nastavili, ale nepřišli jsme na to, jak to vypnout. Poradí někdo? /quote]
dddmmm píše:nemyslím přeškrtnutou ruku. ta jak píšeš se na chvíli zobrazí při nevhodném tlačítku. mám tam neustále ještě jednu ikonku pod zmiňovanou rukou. vypadá jak jsem ji popsal o 2 příspěvky výše.
a tu tam mám pořád a ne a ne zmizet.
tak ještě jednou dotaz:
Víte někdo jak skrýt ikonku kruhu vpravo dole na obrazovce?
děkujir/quote]
nynny píše:1. :Když se díváme na DVBT přes jett, některé filmy jsou sice v češtině, ale v pozadí je slyšet angličtina.Nepřišla jsem na to, jak se toho zbavit, v nastavení audio nic k tomu není jen jazyk český.
2.: Nevím, jak nastavit časované nahrávání z DVBT. Nahrá¨vání jako položka menu je pro analog (to zvldádám bez problémů). V manuálu se píše, že časované nahrávání z dvbt se dělá přes EPG, ale už se nepíše jak. Poradí někdo, prosím ? Díkyu/quote]
evelin1000 píše:...nevíte někdo jak se při nahrávání z HDD na disk zbavím toho duálního zvuku? Už jsem zkoušela kde co, ale pořád bez úspěchu...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků