Zdravím všechny majitele Jettu.
Já si ho koupil loni k Vánocům (super sleva v Okay - 6 299 Kč). Věděl jsem z různých internetových diskusí jako je tato do čeho jdu, takže žádná velká překvapení mě nečekala. Hlučnost je dle mého názoru v normě. Jediný problém na který jsem narazil je pravděpodobně nefunkční DV vstup, protože při připojení kamery mi hlásí No signal. Takže ho asi budu muset kvůli tomu reklamovat.
Jako příspěvek do diskuse bych tu měl způsob, jak je možné nahrát jakéhokoliv DVD na disk. Je to trochu oklikou, určitě s trochou ztráty kvality obrazu (konverze digitál-analog a znovu analog-digitál) a zvuku (jen stereo), ale z nouze dobrý.
Tak tedy: jednoduše pomocí cinch kabelů propojit video vstup s video výstupem a taktéž audio vstup s audio výstupem. Tlačítkem Source zvolit R-COMP a spustit nahrávámí (obraz se trochu rozmázne). Potom stiskem tlačítka DVD přejdu na přehrávání disku a spustím přehrávání filmu. Po skončení filmu zpět na R-COMP a zastavit záznam. Tak se v reálném čase nahraje sledované DVD na disk. Samozřejmě je potom třeba vystřihnout několik vteřin na začátku a na konci.
Pravověrní vyznavači digitální kvality se jistě nad touto metodou pousmějí, ale třeba se to někomu bude hodit.