Přemýšlím, že bych si koupil bud' nějaký levnější AV receiver + sloupové přední repro. Líbí se mi Yamaha RX-V365 B nebo RX-V465 B a k nim Heco Victa 500 nebo 700. Další variantou by byl jeden ze zmíněných receivéru + regálovky Heco Victa 200 nebo 300 + Subwoofer Heco Victa Sub 25A. Poslední nejlevnější variantou by byl kup minisystému a to: Panasonic SC-AKX50.
Aparaturu bych chtěl umístit do místnosti o velikoti cca.13m2. Repro by mohlo být od zdi cca. 20cm. Poslouchám tvrdší hudbu, hlavně Rock, punk, ska apod. takže bych byl rád pokud by takovou hudbu aparatura dobře utáhla a neznělo to jako ty prdítka z domácího kina v jedné krabice. Audio by tedy bylo ze 70% hlavní zdrojem (CD, mp3). Doplňkovou funkcí by bylo stereo nebo 2.1 ozvučení k filmu. Časem bych možná dokoupil center a surroundové repro, ale to opravdu, až za nějaký čas.
Takže by mne zajímalo, jaký máte na můj výběr názor, jestli jsem vybral dobře a pokud ano, tak kterou ze 3 výše uvedených variant by byla nejlepší. Případně navrhnete jiné varianty. Cena aparatury by měla být max. do 16tis. Díky za odpovědi