ahoj, potřebuju poradit se zesilovačema, jsem student s omezeným rozpočtem a k PC si rád poslouchám hudbu,

zdědil jsem repro tesla ars 9207 -2 páry a 9104. postupně jsem za babku koupil nějakou zvukovku SB audigy (hraje líp než integrovaná na desce a na lepší zatím nejsou peníze), a zesilovač TW 40. na tom jsem nechal udělat generální opravu od jednoho pána z jiného fora, přišlo mě to na 1700 Kč (+1000 Kč koupě TW40 v dobrém stavu) oprava trvala přes půl roku a o to větší je moje rozčílení, protože s výsledky nejsem spokojen. jelikož jsem neměl ten půl roku žádný zesilovač poslouchal jsem repro pasivně bez zesilovače. (hrálo to potichu, no.) myslel jsem že zesilovač mi zesílí ten zvuk který jsem slyšel bez zesilovače, možná že to bude hrát o něco hlasitěji. ta TW40 co mám to sice dělá, ale upraví si zvuk tak, že hlas zpěváka je najednou nejasný, středy se slévají, detaily mizí, hudba se stává nezábavnou a nudou. navíc se se zesilovačem objevil nepříjemný jev, takový šustění, které znám z hodně špatných sluchátek - všechny sykavky ve zpěvu jsou takové ostré-asi to všichni znáte. něco podobného se mi děje se zvukem z TW40 - všechny sykavky ale i všechny podobné zvuky jsou najednou nepříjemné. nevím jak to líp popsat. nejzřetelnější je to v songu Nickelback-This Afternoon (album Dark Horse)
povězte mi prosím někdo jestli je to normální projev TW40, nepovedená oprava nebo něco dělám špatně?
vytáhl jsem ještě zesilovač Tesla 638 A sólo a ten hraje mnohem líp - až na to, že jeden kanál hraje potichu a potenciometry téměř nefungují - ale tehle zesilovač mi zvuk co jsem slyšel z repro připojených bez zesilovače víceméně jen zesílí. když porovnám zvuk z jednoho kanálu z TW 40 a z 638 A tak TW40 prohraje na celé čáře.
prosím pomozte mi najít co je špatně.
ps:poslouchám pop,rock a o vysokou hlasitost mi nejde.