Moc tomu nerozumím ale na druhou stranu bych chtěl něco co hraje dobře a třeba bez výbavy, chci prostě poslouchat hudbu

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
krovak_cze píše:http://aukro.cz/amplituner-philips-fa-960-mk-ii-okazaja-i1424517870.html
tenhle?
krovak_cze píše:u kazdyho vyrobce se da slapnout vedele i u NAD, je dobry nejdriv poradne vybrat a idealne i poslechnout
NAD C370 je skvělý zesilovač, pokud je ovšem v odpovídajícím stavu.
Poslední kusy C370 byly vyrobeny v roce 2000 a to je na dané osazení
elektrolyty příliš dlouhá doba, tyto zesilovače nutně potřebují
výměnu původních nepříliš dlouhoživotnostních elytů za Nippon
ChemiCon, což dělám velice rád, protože potom se zesilovač odmění
fantastickým zvukem-mimo jiné víte, že v signálové cestě C370
není ani jediný operační zesilovač? Vše je v diskrétní podobě
a to samo o sobě už je předpoklad naprosto neutrálního zvuku s
bohatou rezervou výkonu. A jestli Vám mohu doporučit, typu C350 se
raději vyhněte. Není to příliš podařený stroj.
krovak_cze píše:dobra otazka, typ si nepomatuju, ale nehral moc dobre, proste se vyhnout nizsim modelumale to plati na vsechny vyrobce, NAD se mi moc nelibi, tak se o ne zase tak nezajimam, kazda firma ma nejaky horsi a lepsi modely, musis dotaz smerovat na nekoho kdo se o NAD zajima vic
krovak_cze píše:obecne ale pravdivejak se pise v prispevku nad tebou
kazdej cvali to co ma doma, nebo to co domu planuje, kdo ma NAD vede reci jako ty, ze nema zadnej spatnej zesilovac, atd.
spis posli NAD kerej by se vyplatilo vzitdival sem se na zminovanej C370 a uvnitr je pekne udelany, ale ty nekvalitni soucastky, no jestli to maj vsechny NAD, tak se radeji vyhnout vsem z bazaru a novej za 10 let provozu radeji prodat
ravenman píše:Citujem priamo českého "guru" v elektronike a oficiálneho servismena spoločnosti NAD pre českú republikuA jestli Vám mohu doporučit, typu C350 se
raději vyhněte. Není to příliš podařený stroj.
krovak_cze píše:ja uz to neresim .) ja slysel nad jenou, udajne slusnej, ale proste nehral jak by mel, takovej zesak bych si nikdy nekoupil, co ho clovek musi porad opravovat![]()
ram1: pouzij google treba, me se to hledat nechcepsal to ravenman
Ram1 píše:Jestli říkáš výměně pár elektrolyťáků za deset let prořád opravovat
Ram1 píše:sežeň si nějakého starého NAD tam se nepopleteš.
krovak_cze píše:nj ale o tom se neda dohadovat, protoze tam zase k hadani neni duvod
Ram1 píše:Tady se nikdo nehádá, jen jsme si vyjasňovali názory, jestli má větší cenu někoho papouškovat, nebo vlastní zkušenost. Já jsem rozhodně zastánce toho druhého.
borovic píše:Ještě jedna věc, posazení zvuku u missionů je podle mně trochu syntetické na výškách, není slyšet přirozenost nástrojů, nejsou tak hutné jak bych si přál slyšet. Proto bych potřeboval zesilovač který by výšky uhladil a přidal zvučnost a plnost pro středy a basy, prostě je uvolnil. Yamaha prý přidá zvuku jakousi svou charakteristiku, no bojím se zase aby se výšky nestaly ostrými. Mám asi netopíří sluch a výšky slyším jinak
BassXXX píše:borovic píše:Ještě jedna věc, posazení zvuku u missionů je podle mně trochu syntetické na výškách, není slyšet přirozenost nástrojů, nejsou tak hutné jak bych si přál slyšet. Proto bych potřeboval zesilovač který by výšky uhladil a přidal zvučnost a plnost pro středy a basy, prostě je uvolnil. Yamaha prý přidá zvuku jakousi svou charakteristiku, no bojím se zase aby se výšky nestaly ostrými. Mám asi netopíří sluch a výšky slyším jinak
Máš retich ty starý yamahy měly takový agresivní možná trocha řezavý výšky.
ravenman píše:Ja nejdem prigadzovat , cena je viac než vyhovujúca , idem kúpiť teraz , nemá tam nič o zahraničí , no na mail som mu oznámil odkiaľ som , budem dúfať že sa dohodneme a že to pošle , len ide mi o to akým spôsobom mu treba doručiť peniaze , ak som dobre pochopil allegro tak peniaze primo zasielam na službu allegro a odtial ich zasielam jednotlivym predajcom ..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků