leroj píše:vrátím se na začátek:
nejlepší režim je Dolby Digital (příp. DTS nebo True HD). ty režimy co jmenuješ jsou většinou virtuální, tzn. že AVR si prostorový zvuk vymýšlí podle různých algoritmů.
pokud se ti na displeji neobjeví DD (DTS, True HD) ale např. surround, tak buď film není v pětikanálu, nebo to máš blbě zapojený (nebo nastavený?)
režim direct je stejný jako stereo ( ale je bez korekcí) a pětikanál z něj nevyrazíš žádným kabelem
Tak musím říct že se mi na displeji nikdy ani dts ani dd doposud neobjevilo.Vždycky jsem vybíral ten režim třeba adventure atd a myslel sem že to je ono.Ještě by mně zajímalo jak by to šlo blbě zapojit?repro je zapojené dobře a zbytek pouze jeden hdmi kabel.nic víc.a va nastavení?Máš nějaký tip ve které položce menu by mohla být špatně nastavená hodnota?Díky
-- 18. 2. 2020 18:46 --
PCDaemon píše:HDMI kabel su konektory spojene s drotmi, cez ktore prechadza signal. Standardy HDMI sa tykaju zariadeni ako su prehravace, TV, AVR apod, takze je zbytocne kupovat kabel 2.1 ak mas 2.0
To si taky myslím ale při popisu toho earc píšou že má být použit kabel hdmi ve verzi 2.1 a vyšší,tak nevím jestli to může být tím.Ono se to při pouštění z netflixu umí na okamžik i zaseknout(zvuk) a problikne mi i displej rcv.Ale to je myslím záležitost telky a vyladení androidu myslím