Mám av reciver Denon AVR-X1500H bez DAB+ Existuje nějaký externí přímač DAB+ vysílání. Objevil jsem jen Onkyo UDB-1. Spíše bych něco co mohu schovat za něj. Asi hledám špatně a nevím co, tak dík za jakoukoliv radu.
..taky by mě zajímalo něco vhodného, hlavně ať to není proboha na další ovladač tj. rozumělo by s receiverem. Mnou vyhlídnutý AVR nemá DAB což je škoda když už radio. FM sice ignoruju před streamem, ale maželka by ráda poslech stanic takříkajíc na jedno tlačítko.
DAB+ ? a k čemu ? Není tam nic, pár stanic nevalné kvality, oproti velké nabídce rádií z netu obdobné kvality. Pozemní vysílání TV a rádií upadá, již dnes se hovoří o jejím omezování ohledně frekvencí ve prospěch modernějších technologií.
Myslel jsem to jako doplněk/standard do budoucna. Někde jsem viděl, že to šlo do AVR či podobně dodělat (asi na Casea). Něco tam k poslechu je pokud chytnu všechny multiplexy. Pravda čekal bych víc, ale na podkres stačí např. kompletní ČRo či z Ensemble ID: 2002 a pro masochisty Proglas jako bonus. Co mě zaráží je nízkej Bitrate (!?) Je tímpádem jasný, že to bude časem kvalitativně zpoplatněný. Zatím to teda asi nemá na poslech moc cenu.