S tim souhlasim, ale to je prave ono. Ja postavim tranzistorovy zesilovac za zlomek ceny elektronkoveho se srovnatelnymi parametry.
Verná reprodukcia je keď: počuješ saxofonistu stáť a hrať na tom mieste, kde by si ho videl na živo. To platí o všetkých hudobníkoch. Keď počúvaš kvalitnú reprodukciu, dokážeš v priestore identifikovať, kde hudobník stál pri nahrávaní albumu. Jenak v priestore medzi a mimo reproduktorov, jednak v hĺbke, alebo vzdialenosti muzikanta od poslucháča a jednak výšku z ktorej daný nýstroj znie. A toto všetko neporovnateľne lepšie zvláda elektrónka. Výrobca repro Acon vyrába aktívne repro ktoré obsahuje tranzistorové zosilňovače aj elektrónkové s možnosťou prepínania. Totiž tranzistory vernejšie zahrajú rock, elektrónky zasa lepšie zvládajú akustické nástroje (jazz, blues, klasika...) V ich posluchovke som sa zúčastnil nejedného redakčného testu CD,SACD prehrávačov a gramofónov. Rozdiel elektrónok a tranzistorov je skutočne zarážajúci. Do tej posluchovky nie je problém sa dostať. Majiteľ firmy tam rád privíta všetkých odporcov audiofílie

Je to jednoduché, ťažko sa dá zubami nechtami držať názoru, keď to tak strašne počuť.
dquote]A s temi znalostmi jste evidentne na styru vy, ne ja. Ty ptakoviny jsou na vasi strane, ne na moji

Co to je za zcestny nazor, ze 100W je zbytecnych?
Watov je obyajne vždy málo, ale treba sa riadiť doporučením výrobcu. Napr moje repro
má každé 4 zosilňovače, spolu max. výkon 1 300W. Ak si niekto myslí, že sa tým dá ozvučiť štadión, je na veeeeľkom omyle, sotva som schopný obťažovať susedov. Ide o dinamiku a správne vybudenie aj pri posluchu pri nízkej hlasitosti.
Doporučujemm navštíviť tú posluchovku. Prejdú Vás aj "slepé" testy.