Radek.Hulan píše:A k čemu by komerčně bylo zmiňovat se o repro, která daný obchod neprodává?
CZC neprodává 2.0 repro?

http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... h_start=54
A pokud Ti něco padlo do oka, tak doporučuju vypláchnout vodou.
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Radek.Hulan píše:A k čemu by komerčně bylo zmiňovat se o repro, která daný obchod neprodává?
Kocmeister píše:Hmm tak to jo. Top Gun, Genesis a Dire Straits bych si měl někde opatřit
bubaak píše:Ja jsem taky masová vetšína stada volů![]()
Boty si kupuji u Bati, chlastám plzeň, kupuji si rohliký v albertovi..... miliarda dalších věcí
Neměl bych se přiznávat, ale jsem stejný jak 99% lidí. Jen u toho o co jsem se lehce někdy zajímal, se snažím přemýšlet...
A kdyby mě někdo řekl že rohlík z horní dolní tramtarie je lepší, tak si ho stejně jak debil do toho albertu koupit pujdu!
Problém ale občas je aby se někdo odhodlal říci že něco stojí za ..... lidi to kolikrát ani nevědí a rádi by si koupili něco lepšího. A vůl zustane volem
Myslím si, že tento pán dokázal svými názory, že jeho názor toť názor samotného boha a nikdo s ním nesmí nesouhlasit. Recenze které jsou psané s jediným cílem a to prodat za každou cenu mají pro mě nulovou vypovídající hodnotu. A tvrzení ve stylu, že na fóru můžu na plno projevit svůj názor mi příjde více než úsměvné.A.n-d.Y píše:...proto si raději přečte recenzi Radka Holana, který jim doporučil reproduktory v dané cenové kategorii jako "nejlepší"
xmarek píše:]Myslím si, že tento pán dokázal svými názory, že jeho názor toť názor samotného boha a nikdo s ním nesmí nesouhlasit.
a jen at proboha neposloucha Hulana, to je *************, zna ho cely internet
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků