Objednání, rozbalení, zapojení...
-Po objednání následovalo čekání na doručení. Bohužel Česká Pošta je Česká Pošta a tak jsem raději seděl před domem. Doručovatel přijel kolem 4 hodiny odpolední a ne že by balík vyndal a snažil se ho doručit, on vyskočil z dodávky, letěl k dvěřím a chtěl vhodit lístek s tim že mne nezastihl. Kdybych ho div nechytil za ruku, tak ten 25 kilovej balík táhnu z pošty ještě teď.

-Díky bohu jsem zboží dostal a tak jsem plný očekávání začal doma rozbalovat. 25kilový objemný balík uchovával obří subwoofer a 5 satelitů (2přední 1 centrální přední a 2 zadní)

-Soustava má výkon 200 WATT, Samotný subwoofer má 100W, Satelity každý po 20W. V balení se nachází 6 cinch - 6 cinch (s redukcemi na 3 jacky) A ještě dráty na připojení satelitů.
- Plusem je určitě dálkové ovládání, nemusím se natahovat na štelář na subwooferu. Pro někoho může být rozmístění tlačítek nečitelné, ale jde o zvyk. Subwoofer má displej modře podsvícen. Mínusem je , že při vypnutí i do standby se ztratí nastavení hlasitosti satelitů.
-Všechny audio vstupy a výstupy jsou na zadní straně subwooferu. Jedná se o jeden 6ti kanálový cinch vstup a tři stereo cinch vstupy. (Např. k TV.) a klipsny na dvojlinku k satelitům.
(mezi vstupy můžete pak přepínat na wooferu/ovladači) - DVD/Aux/Aux2 atd..

-Při rozbalení balíku mne udeřila do nosu dřevěná vůně

-Každý satelit má sundavatelnou mřížku, komu by se to líbilo takhle

Zapojení
Je to jednoduché. Nejdříve spojte dvojlinkou satelity se subwooferem. Já to dělal tak, že jsem si rozestavěl repra a pak svedl kabel k wooferu. Poté jen připojte cinche (buď stereo nebo 6tikanál) do své zvukovky/DVD/receiveru , dejte do elektřiny a hotovo

Kablíky zde -

Testování
- Po zapojení satelitů s wooferem a připojení do 6tikanálového vstupu do zvukovky, jsem se dal do horlivého testování.

Muzika - všechny žánry co poslouchám, čili od metalu po EBM.
Filmy - Zkoušel jsem filmy jak se stereo zvukem, tak i filmy s DTS.
-Repra na hudbu moc nejsou, ale i přes to přehrají hudbu solidně. Není to perfektní přednes, ale když potřebujete udělat kravál, jsou to ty pravé repra.

-Přesto jsem s hudbou z repro spokojen, pokud přecházíte z nějakých 2.0 noname PC speakerů, budete se cítit jako v nebi.

-Další plus je že se hudba nemá zkreslení i při velké hlasitosti. Nejlíp mi na nich zní darkwave, EBM, a power metal.
-Určitě silnou disciplínou jsou filmy. A to hlavně ty s vyšší kvalitou. (Repra nemají DTS,Dolby dekodéry, musíte mít na to program nebo zvukovku, která rozdělí hudbu do správných kanálů)
-Zkoušel jsem: LotR.The.Return.of.the.King.Extended.Edition.2003.HDTV.720p.DTS.x264-ESiR se zvukem DTS 1500kbit.
-Byl jsem dost nadšen, zvuk nádherný, přesný, nezkreslený, oproti hudbě jako by to byly jiná repra, pomalu jako v kině. Nemám velkej pokoj, spíš takovej kamrlík a tak zvuk zní krásně, Určitě bych se je nebál použít k lepšímu domácímu kinu. Na filmy je to za tu cenu jednička. Subwoofer krásně doplnuje satelity.
-Poté jsem zkoušel klasický díl seriálu v avi se stereo zvukem a to Stargate Atlantis 2x01 The Siege. Zvuk běží ve všech reproduktorech a opět projev nezklamal. Na filmy je to prostě jako dělaný.
Shrnutí, zhodnocení.
-Za cenu zhruba 2700.- dostanete vyváženou sestavu s kvalitnímy basy, a průměrnými výškami a středy. Pokud máte rádi výborný zvuk k filmům a občas rádi potrápíte sousedy Rammsteinama na plný pecky nebo doma děláte technopárty, jsou tyto repra jako dělaný pro vás.

-Hodnotím takto. (jako ve škole)
Zpracování: 2- (hlavně za to mazání nastavení satelitů)
Výkon hudba: 2-3
Výkon filmy: 1*
Cena/výkon: 2
Celkem za 2.
Cena - 2700 s DPH.-
-Myslím že tyto bedny neudělají ostudu u žádného milovníka filmů i dobré hudby. Pro začátek je to dobrá koupě.
(fotky nejsou moje, ale z czc, fotky přiložim vlastní až seženu trochu kvalitnější foťák