Uzivatel "Aspon" pri vyberu svych porovnaval 9,2 / 9,3 / evo2 10 - jestli porovnaval i s evo2 8 nevim, kazdopadne pokud se ti tu neozve tak ho kontaktuj na SZ...
foobar2000 > E-MU 0202 > Sennheiser HD 555(mod) Onkyo TX-SR 505 > furutech u2T > Solfegio loudspeakers - Alliante prime
Eva2 8 jsem neslyšel, ale 10ky jsou o něco detailnější, než Diamondy 9.3. Na druhou stranu 9.3 jsou víc univerzální, jde z nich mohutnější zvuk. Eva2 8 vzhledem k malému středobasu budou vhodné jen na žánry typu folk apod., rozhodně bych na nich neposlouchal rock, metal apod.
ano, to sem však napsal.... trošku OT...v nejbližší době otestuju Wharfy 9.3 proti M-Audiám BX8, pozatím jsem testoval KRKy VXT6 a rozhodně bych neměnil...
to Piski: ale byl jsem sklamanej, když jsem to slyšel, o proti mojim metasum a slaboučkému Technicsovi sice byl rozdil, ale ne tak velký jak jsem čekal, muj názor
kammo122 píše:a na evo2 8 už dupľom ne ....tie maju bas len 13cm
...kazdemu vyhovuje nieco ine, moje tannoy maju bas iba 13,5 (cely kos ma 17) a zatial mi to staci, pocuvam metal/rock a som celkom spokojny, vedia zabasovat, kazdy mame ine naroky...
k teme: inak zakladatel temy porovnana dost divne, repro ktore ma 20 cm stredobas a repro ktore ma 13 cm stredobas...hmm bolo by dobre vediet co pocuva ... inak evo asi budu hrat detailnejsie trosku, ale ja by som na metal/rock asi zobral radsej teda 9.3, alebo 9.2...aj ked mne by ani evo 2 8 nevadili asi...
to Apson: nejde tam o metasy a wharfy ale o to ,že naše zesilovače jsou ulne jine třídy 2x150w a 2x30w je opravdu rozdil, a proto jsem čekal ze to pojede větší bomby