od TRiP0d 12. 10. 2010 18:24
Zdravím. Vyše roka som znehodnocoval svoj sluch smetím zvaným Logitech Z-2300, až som sa nakoniec odhodlal predať ich. Momentálne som v takej situácií, že mám dostupných okolo 120€ a neviem čo ďalej. Plánujem kúpiť monitory na počúvanie metalu, požadujem vyrovnaný zvuk, potrpím si hlavne na výšky. Viem, že okolo 100€ je dosť slabý výber, a tak mám v úmysle kúpiť Behringer MS40. Čítal som zopár recenzií a názorov, a dozvedel som sa, že niektorí používatelia majú problémy v podobe prefukovania vzduchu cez ovládacie prvky alebo bassreflex (no pevne verím, že dotyční mali basy na 100%). Pýtam sa majiteľov MS40: máte aj vy tento problém? M-Audio AV40 vylučujem, lebo každý druhý názor je o tom, že z nich počuť brum. Zaujíma ma, či je medzi MS16 a MS40 výraznejší rozdiel v kvalite zvuku a taktiež ma zaujíma, akú majú MS40 frekvenčnú charakteristiku (či je nejaké pásmo v popredí alebo či majú vyrovnaný prejav) a či majú nejaké hrby/prepady. Inak keď sa do 120€ dá kúpiť niečo lepšie, tak sem s tým.
Naposledy upravil
vanDave dne 12. 10. 2010 20:14, celkově upraveno 1