Ahote,
nedavno som sa rozhodol, ze si kupim nejake lepsie reproduktory na pocuvanie hudby. Styl je nieco z rocku,popu,house,trance. Nemam rad prebasovane reproduktory ale ani reproduktory bez basov. Mam rad cinkave vysky a pocutelne stredy. Avsak nie som estra narocny. Rozhodol som sa pre 2.0 set, nakolko v cene okolo 100EUR nekupim (podla mna) subwoofer, ktory by stal za to. A ani by som to nevyuzil.
Rozhodujem sa medzi 4 favoritmi:
behringer ms 20
MODECOM MC-HF40
Microlab Solo6c
FOSTEX PM0.4
Najviac sa mi pozdavaju tie behringre, pretoze maju digitalny vstup, vystup pre sluchatka, bassreflex vpredu a aj ovladanie. Ale su najdrahsie z nich a pocul som par ludi nadavat na tuto znacku. Celkovo sa mi pacia aj Modecomy, ale ludia vravia ze maju hrozne presluchy medzi bednami (len 50dB). Tie Microlaby mi skor nevyhovuju po praktickej stranke (vystup na sluchatka, bassreflex a ovladanie vzadu), ale keby hrali najlepsie z nich, tak by som asi nevahal. To iste Fostex.
Keby ste mi poradili, ktoru znacku uprednostit a ktore monitory hraju velmi slusne, bol by som vam vdacny. A ak vas napadnu nejake ine repro okolo 100EUR, kludne aj menej

, tak budem rad za navrhy.
MICHAL.
Ak by nebola posledná chvíľa, nič by sa nedokončilo.