Graphike píše:Zdravím. Předem bych chtěl říct, že jsem úplný amatér co se týká zvukové reprodukce. Chtěl bych si pořídit nějaké repro/studiové monitory. Do teď jsem používal Evolve blues 2.0 a po delší době jsem zjistil, že středy skoro vůbec nehrají, tudíž jsem různě hledal na internetu, pročítal recenze a fóra ale k ničemu jsem moc nedospěl. Rád bych se tedy zeptal, jestli by mi někdo nemohl doporučit nejlepší repro/monitory, které se vlezou do 5000,-. Zvuk bude z PC, případně TV/KONZOLE, hlavně ale z PC na poslech hudby. Poslouchám především pop,rap. Ocenil bych právě rovnováhu mezi basy, středy a výškami, jelikož hudba co poslouchám je prakticky náročná na všechny tyto rozmezí. Děkuji předem dobré duši, která mi pomůže. M.H.
-aj ked si laik ,dufam ze si to myslel ako vtip... (ale co uz ked 95% ludi povazuje za hudbu toto..) a este s privlastkom kvalitna...., ach...
citujem:
Poslouchám především pop,rap. Ocenil bych právě rovnováhu mezi basy, středy a výškami, jelikož hudba co poslouchám je prakticky náročná na všechny tyto rozmezí
----------------------------------------------------------------------------------------------
tieto zanre su najmenej narocne na zostavu, preto ich mozu pustit aj do radia ,kde hraju tiez ,,hudbu´´ aj ked je dinamicky zmrsena, 96 kb/mp3-jka a este je to radiovy prenos, ktory doplna pekne rusenie..
,
PS: rap nie je hudba ,ale STYL ,je to hovorene slovo (lyrika, verse, rymy, slova su castokrat :sex,drogy,nasilie,zlato,prachy,vela zlata, velmy vela zlata
a pod.) doplnane jednou casovou sluckou v pozadi (namixovane v pc), primitivny text ,su vinimky, no aj tak je to nudne, nezazivne, cloveku sa z toho chce spat...., castokrat vyskytovane v autach ,ktore rezonuju ,pod vplivom ,,prdiacich´´ basakov, za ucelom zdemolovat auto pocas jazdy na vozovke, jedinci s tazkymi retazami od psa dunca ,chodiaci z nejakych pricin sem a tam, hompalajuc sa z jedne strany na druhu, (neviem ci maju nejaku chorobu ,najblizsie sa jednoho spytam ,preco nemozu chodit normalne ako ludia) ,ale mozno im v tom brania nohavice, ktore maju az po zem stiahnute... hmm. No vynasa to ,kazdy neg....(negra= cierny po spanielsky, zeby boli spanieli rasisti ?!
) , je za vodou v USA ,vdaka tomuto ,,zanru´´,
toto je suche konstatovanie reality.., nic viac...
Ľudia ktorí lpia na svojich poučkách,sú na 100%neomylní pre samých seba,vyhýbaju sa novým veciam,ostanu VŽDY zakrpatení vo svojom vlastnom svete,nemaju nič iba prázdne slová,ktoré väčšinou končia rýpaním,závisťou,napádaním druhého,nevediac čo vlastne chcú