6005 je niekde na urovni denonu 2312/3312 alebo onkya 709/809 vzasade su tieto 3 znacky pod jednou, ale kazda ma inu politiku, marantz je skor high end na zvuk a tiez ma min. garanciu vykonu 70 percent, co nema ani denon, ani onkyo a potom to aj tak vyzera, ze na 5 kanaloch mas 70w a na 7 mas uz iba 30w napriklad.. co je dost tragedia.. preto som radsej ozelel vsetky veci co maju nove denony a onkya a donca uz aj nove modely marantzu 5006 a 6006, ja tie veci nepotrebujem, teda keby tam aj boli, tak by som ich mozno vyuzil, ale aby som si za to priplacal 200-300 euro, v tom zmysel nevidim..
ako ked mi tu jeden nemenovany predajca ponukal ine zariadnie a som ho odmietol, tak mi hned vypisal co je vsetko nahovno na danej 6005, ze nema vsetky tie inernetove veci a ovladanie mobilom a podobne veci nad ktorymi sa ja len pousmejem..

ale mne ich fakt netreba, ja mam avr napojene na telku, set top box a notebook, z ktoreho si pustam hudbu a filmy.. nb mam s avr spojeny hdmi.. holt ale ked je pre niekoho priorita aby mal avr Airplay aby si mohol pustat mp3 z ihovna a ovladat halsitost ihovnom, tak nech si taky avr kupi.. preto aj vela drbnutych amikov vyplakava naforach koli onkyu 609 lebo 609 nefunguje s ihovnom ako denon, bezdrotovo myslim..

mimochodom, ked uz skor by som isiel namiesto 1912 do 609..
Samsung PS64F8500 + Marantz SR 6005 + Emotiva XPA-200 + Teufel Ultima 40 + Canton CD 105
Audio gd NFB-5 + Oyaide HPC-62SRH + Shure SRH 940