Výběr repro k PC, další kolo cca 6tis kč.

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod f1sker.com 6. 11. 2014 22:18

Autor tejto temy, by si mal uvedomit, ze 6000kc za nove monitory je smiesne nizka suma a vzdy kupi nejaky kompromis....ak toto pochopi a nauci sa to akceptovat, bude stastny. Ale ak chce male monitory, ktore hraju dobre, nemaju problem s elektronikou, nech siahne po Genelecoch,Sonodyne srp 400, Focal CMS40 a podobne.....ale to nestoji 6000....
f1sker.com
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 7. 11. 2014 09:45

Takové peníze za pouhé reproduktory k PC rozhodně není nízká suma a jestli chceš říct, že musím dát aspoň 10tis aby mi repro milostivě nevrčelo, wtf? Kde to jsme ? NE. Já najdu které nevrčí, nevěřím, že takové neexistují.
PC-Hráč
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Petulda 7. 11. 2014 09:53

No, je zřejmé, že f1sker chce říct přesně to, co říká - tedy že kombinace zesilovače a repro dohromady za 6000 Kč je jeden obrovský kompromis. Jinými slovy ošizení. A tohle ošizení se může projevit mnoha způsoby. Třeba brumem zdroje, ne-tuhostí ozvučnice, shitovými reproduktory, atd.

Tzn. určitě existují jakožemonitory za 6000 Kč, které nebrumí. Ale budou nejspíš mít jiný nedostatek.

Ve tvém požadavku se prostě nesešly tvé nároky s tvým rozpočtem. Buďto sniž první nebo výrazně navyš druhé.
Noble Audio Sunrise
Denon DCD-2020
Parasound Halo Integrated
Focal Electra 926
JBL LS 120P
Petulda
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod JohnyBuchar 7. 11. 2014 10:36

Ma doma uzasnou akustiku,kterou by mu mohl zavidet nejeden hifista,cili mu staci eliminovat brum,protoze vse tam bude hrat nadpozemsky lepe :D
JohnyBuchar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 7. 11. 2014 13:50

Taďulda - opakuju, že několik tiscí je dost peněz, aby za to šlo koupit slušné aktivní repro, které nebude brumit. Rozpočet navyšovat nebudu a ani nepotřebuju. Mně to nějak netlačí, já si klidně zkusím další..
PC-Hráč
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod ThalesX 7. 11. 2014 14:27

Rád bych tě upozornil že bys měl v rámci slušnosti přestat úmyslně a opakovaně komolit jména zdejších členů, zvláště pokud to děláš viditelně s dehonestujícím úmyslem.

Za ty prachy co to stojí jde udělat už hodně slušné DIY řešení které by bylo kvalitativně hodně překvapivé a kde se komerce nechytá. Celkem dobře bavím tím jaké plečky i za tu samou sumu lidé kupují. Jsou to však dva různé světy a chápu že to není pro každého.
ThalesX
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 7. 11. 2014 14:59

On mě několikrát nazval PC-klukem ... to nic? To je ok ? Opět dvojí metr ?
PC-Hráč
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod EKKAR 7. 11. 2014 15:02

ThalesX píše:Rád bych tě upozornil že bys měl v rámci slušnosti přestat úmyslně a opakovaně komolit jména zdejších členů, zvláště pokud to děláš viditelně s dehonestujícím úmyslem....
Ono to platí pro všechny - zde v tomto vlákně minimálně pro 3 nejaktivnější "hádače".
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 7. 11. 2014 15:05

Ekkar: díky za zastání, když jsem si Thalese stěžoval, že mi tu 2 lidi zasírají téma otčkama, tak nic, opět jsem dostal vynadáno jen já. Myslím, že si každý udělá představu sám, jak to tu v tomto směru funguje.

Jen jedna poznámka, já se nehádám, já celou dobu řeším monitory, to, že mi tu Johny neustále otčkuje a podsouvá svoje sloupy a já nevím co, to je věc další.
PC-Hráč
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod ThalesX 7. 11. 2014 15:35

Za prvé - opakovaně jsem ve tvých vláknech mazal, ale podle toho jak jsem já uznal za vhodné. Netvrď tedy že jsem nedělal nic. Nejsem děvečka pro všechno a rozhodovat se jak budu reagovat je má výsada.

Za druhé - poznámka o komolení jmen platila samozřejmě všem, ale tebe jsem vypíchnul zvlášť aby ti to doteklo že to platí i pro tebe, jednak proto že to děláš dle mého mínění mnohem více dehonestujícím způsobem.

Pokud se ti to nelíbí tak to máš blbý.
ThalesX
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 7. 11. 2014 15:37

Super, tak příště opět nezapomeň smazat mně a přiblblá OTčka od jiných, navíc v mém tématu, tu klidně nech, máš pravdu, tak to bude asi nejlepší.

Ekkar: najdi mi jediný příspěvek, kde jsem bezpředmětně začal do někoho něco hustit něco, co se netýká tématu :) V první řadě se snad má uklidit ten co začíná Otčkovat ne? A Thalese to nikdo nenutí dělat, kdyby to nedělal rád, nedělal by to. Jak jsem mu psal do SZ, buď něco dělám pořádně a nebo radši vůbec. Když neumí používat stejný metr a vypakovat otčkáře, k čemu potom takový moderátor je ? K ničemu.
Naposledy upravil PC-Hráč dne 7. 11. 2014 17:05, celkově upraveno 1
PC-Hráč
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod EKKAR 7. 11. 2014 16:04

Hele, a nechceš začít tím, že si zameteš před svým vlezem do jeskyně a začneš potlačováním chybovýho jednání u sebe, místo abys tady vyčítal nečinnost někomu, kdo tady ve svým volným čase a bezplatně hlídá, abyste všichni podobní jako vy 3 tady bez rozdílu (hráč, buchar i ťulda) nedělali bordel?
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel

Předchozí stránka