Výběr repro k PC, další kolo cca 6tis kč.

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod glassmoon 30. 10. 2014 16:22

dam ti konkretnu radu:
z tych co si tu vypisal, si vyber podla toho, ktore sa ti pacia. myslim to uplne vazne.
I'm a quitter. I come from a long line of quitters. It's amazing I'm here at all.
glassmoon
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 30. 10. 2014 16:47

Tak nějak to asi dopadne (ikdyž to vyznělo jakoby jsi říkal, že z těch co jsem napsal to všechno bude hrát stejně, to dost pochybuju), trochu přemýšlím nad tím biamp jestli se dívat i na tohle, byl jsem už téměř rozhodnutý pro ty Audioengine, ale přeci jen tak malý středobas mě trochu odrazuje, možná by to stačilo, kdo ví.. pak jsem už téměř objednal ty Fostexy (tu starší žlutou verzi, kterou mi už někdo doporučoval v minulém tématu), jenže mi napsali, že už mají jen 1ks .. ehm. Pořád se tak rozhlížím a nechávám si to projít hlavou, sám jsem zvědavý co nakonec objednám, myslel jsem, že mě tady ta diskuze trochu nakopne, ale díky otčkářům tu ztrácím chuť něco psát víc a víc. Žádný konkrétní tip s jednoduchými důvody "proč zrovna tohle", žádná zkušenost nic.. jen hromada ot sraček, klasika :)
PC-Hráč
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Petulda 30. 10. 2014 18:06

Které z těch svých tipů sis tedy zatím vybral a proč?

:-D :-D :-D
Noble Audio Sunrise
Denon DCD-2020
Parasound Halo Integrated
Focal Electra 926
JBL LS 120P
Petulda
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod kostival 30. 10. 2014 18:25

Upřímně nechápu, že tě (PC-Chcáč) moderátoři ještě z tohoto fora nevybanovali, za to jak se chováš ...

A teď něco k tématu, to nemáš v blízkosti (ale v tvém případě by se to vyplatilo i kdyby to v blízkosti nebylo) nějaké Hi-Fi studio, kde mají odpovidajicí sortiment, aby sis to přímo tam všechno porovnal a přispěl sem pro jistotu ty s něčim užitečnějším než, že všechno do 3 tisíc jsou šmejdy ... ?
kostival
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JohnyBuchar 30. 10. 2014 18:28

jedno pro někoho OT slovo pro někoho grál .... BAZAR :D
Naposledy upravil JohnyBuchar dne 30. 10. 2014 18:30, celkově upraveno 1
"Vyčištěné uši jsou nejlevnější upgrade poslechového řetězce"
STEREO: SMSL, Yaqin, Aurum Cantus,REL SLUCHÁTKA: Little Dot, Shure
JohnyBuchar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Petulda 30. 10. 2014 18:40

Které z těch svých tipů sis tedy zatím vybral a proč?

;-) :-D
Noble Audio Sunrise
Denon DCD-2020
Parasound Halo Integrated
Focal Electra 926
JBL LS 120P
Petulda
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 30. 10. 2014 18:43

Jasně, že není slovo k tématu, když tu otčkuješ. Sám od sebe bych asi takové příspěvky psát nezačal.

Nechápu na co se ptáš, vytipoval jsem 5 beden které připadají v úvahu kvůli výšce (24cm max) a cena cca 5tis. Kdyby jsi místo blbostí víc četl, už jsem to psal. Teď mi jde o to, jestli s těma konkrétníma bednama někdo nemá zkušenosti, chci prostě nějaké slušné bedny k PC, to je celý, nebaví mě to pořád opakovat.
PC-Hráč
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 30. 10. 2014 18:54

Ty když ses ve 4 tématech ptal na to stejné, proč sis to nešel někam poslechnout a ptal se ? Od toho to forum snad je ne, aby se předávaly zkušenosti s konkrétníma výrobkama a věci okolo. Navíc někde v obchodě kolikrát poznáš houby.
PC-Hráč
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod kostival 30. 10. 2014 19:09

Protože jsem nebyl ve fázi koupě narozdíl od tebe ... a jen tak mimochodem, docela dlouho řešim otázku jestli jit cestou aktivů, a nebo zesilováč a k nim pasivy. V poslední době se přikláním k aktivům ...

Teď mám něco vyhlidnutého po mnou důležitých atributech, a během měsice dvou si je půjdu poslechnout, a podle toho se rozhodnu pro koupi. Každý normální člověk by to měl udělat podobně.

Vyzvídání na forech slouží pouze k tomu, aby si člověk udělal PŘEDVÝBĚR, a pak šupajdil někam, kde si to muže poslechnout (u repro to platí 100%). Pokud se rozhodne pro blind-kauf, tak na vlastní nebezpeči.

Každý mame jiné preference, především ty zvukové.
kostival
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod EKKAR 30. 10. 2014 21:17

Tak panstvo, jestli se neuklidníte a nepřestanete si tady hrát jako malí parchanti na velký pistolníky, speciálně "Petulda" a "PC-hráč", tak vám nevyházím do Koše jen ty vzájemný verbální výkaly, ale celej thread - a doporučím adminovi personální tresty všem provinilcům.

PC-hráčovi doporučuju jednoduše zdůvodnit, PROČ nechce bedýnky větší než 24cm - mne osobně by to totiž taky zajímalo, pokud to má rozumnej důvod - a možná kdyby tady ten důvod padnul, tak by se našlo jeho řešení jiným způsobem, kterej by obešel tu potřebu vejít se do s bídou 10 coulů prostoru - a nebylo by potřeba tady vytírat verbální fekálie...

2 Petulda - přestaň si tady vyplachovat svou ústní dutinu od špíny a zkus argumentovat k věci, OK?

V opačným případě, panstvo, uvidíte nevídané a uslyšíte neslýchané - neb poletíte i s celým vláknem do Koše jak Trepifajxl komínem!!!!!!!!
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 30. 10. 2014 21:28

Ekkar jednoduše si představ místo vedle monitoru, kde mám, respektive budu mít, umístěné repro k PC. No a ve stejné trajektorii za tím místem mám na zdi satelit od domácího kina a jednoduše kdyby ta bedna byla vyšší, tak by zacláněla v cestě zvuku tomu satelitu. Nic víc, nic míň. Stůl mám dělaný přesně na zakázku dle potřeby PC, je velký dost a měnit ho kvůli tomu nebudu ani nic podobného. Myslím, že i tak je výběr bedýnek docela dost slušný a 24cm není kdovíjak málo k pc, jen prostě zjistit, která tak asi může být nejlepší. Evidentně tu s žádnýma z výše jmenovaných nikdo nemá zkušenosti, takže mi opravdu nezbyde, než nějakou jednoduše vybrat a objednat. Tak nějak jsem čekal, že tu někdo třeba aspoň napíše, když už ty bedny nikdo neslyšel, radu typu tahle má tohle,tahle tohle, to by mohlo být lepší ,než tohle nebo tahle, která tohle má takhle, toto má takový typ měniče, tohle takový, u této značky Hz víceméně sedí, u těchto je blbost, aby hrály od tolika Hz, protože proto atd. nějaké námitky, postřehy, zkušenosti se značkou aspoň v podobné ceně, podobný model, něco, cokoliv... asi chci moc tady. Tady prostě když to není 30 let staré bazarové hifi, tak tu nemá co kdo říct.
PC-Hráč
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod JohnyBuchar 30. 10. 2014 21:35

Ne každý je tak bohatý, aby si kupoval levné nové věci :-D
"Vyčištěné uši jsou nejlevnější upgrade poslechového řetězce"
STEREO: SMSL, Yaqin, Aurum Cantus,REL SLUCHÁTKA: Little Dot, Shure
JohnyBuchar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod f1sker.com 30. 10. 2014 21:44

A nemal by si zaujem o Adam A3X ? Mam tu jedny so zarukou este cca 4 a pol roka.
f1sker.com
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 30. 10. 2014 21:50

Dík za nabídku, ale to už je cenově mimo pro mě, navíc mají přes 25cm. Ze zvědavosti, proč je prodáváš a za kolik ?
PC-Hráč
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka