od PC-Hráč 30. 10. 2014 21:28
Ekkar jednoduše si představ místo vedle monitoru, kde mám, respektive budu mít, umístěné repro k PC. No a ve stejné trajektorii za tím místem mám na zdi satelit od domácího kina a jednoduše kdyby ta bedna byla vyšší, tak by zacláněla v cestě zvuku tomu satelitu. Nic víc, nic míň. Stůl mám dělaný přesně na zakázku dle potřeby PC, je velký dost a měnit ho kvůli tomu nebudu ani nic podobného. Myslím, že i tak je výběr bedýnek docela dost slušný a 24cm není kdovíjak málo k pc, jen prostě zjistit, která tak asi může být nejlepší. Evidentně tu s žádnýma z výše jmenovaných nikdo nemá zkušenosti, takže mi opravdu nezbyde, než nějakou jednoduše vybrat a objednat. Tak nějak jsem čekal, že tu někdo třeba aspoň napíše, když už ty bedny nikdo neslyšel, radu typu tahle má tohle,tahle tohle, to by mohlo být lepší ,než tohle nebo tahle, která tohle má takhle, toto má takový typ měniče, tohle takový, u této značky Hz víceméně sedí, u těchto je blbost, aby hrály od tolika Hz, protože proto atd. nějaké námitky, postřehy, zkušenosti se značkou aspoň v podobné ceně, podobný model, něco, cokoliv... asi chci moc tady. Tady prostě když to není 30 let staré bazarové hifi, tak tu nemá co kdo říct.