Kozmo co se tobě nezdá je mi ukradené, já ty repro mám narozdíl od tebe před sebou, psal jsem už v minulém tématu, že jsem ty repro zkoušel i jinde i v obchodě, prostě je tam brum, ve většině levnějších monitorů co jsem doma měl (nebavím se o klasických multimediálních repro, dělají to jen ty podělané monitory) je prostě brum, nemůžu za to, každopádně ještě tomu dám šanci na poslední tip, maximálně dva a seru na nějaké monitory už
A žádnou filtraci nechci, chci repro, které bude fungovat jak má.
Trymore jj porovnávat 5.1 repráčky s něčím takovým, to je super. Pokud sis nevšiml, já žádné 5.1 Logitechy nesháním. A žádný zesilovač ani půlmetrové bedny vedle monitoru nechci, chci repro k počítači, které bude normálně hrát, nic víc, nevím proč mi tu pořád cpeš takové věci
Já to nemám primárně na hudbu. Kdybych chtěl poslouchat hudbu, tak jdu a koupím si nějakou stereo sestavu uplně jiných rozměrů a schopností. Můžu si koupit monitory třeba za 20 tisíc, ale proč bych to sakra dělal? 5 tisíc je dost peněz na to, aby to normálně fungovalo, jestli ne (evidentně), tak ať jdou výrobci doprdele s takovýma křápama