Stránka 1 z 1

Repro k TV - Logitech Z906 ?

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 11. 2015 13:58
od lapish
Jaké repráky v rozumné ceně (do 6-10 tisíc) je nejlepší pořídit k televizi? Filmy přehrávám ve smart TV přes DLNA, takže bych zvuk vyváděl z TV, nejlépe optickým kabelem.
Momentálně mám staré Genius SW-5.1 HT použité jako 2.1 a připojené přes sluchátkový jack.

Uvažoval jsem o Logitech Z906 za 6 tisíc, které mají připojení přes optiku a dekodér DTS a Dolby Digital. Je to dobrá volba, nebo je za ty peníze lepší koupit nějaké domácí kino? Počítám že slušný receiver a sloupové repro bych v takové ceně asi nepořídil... Případně bych ještě mohl uvážit koupit nějaký DD/DTS dekodér (z číny se dá objednat kolem 800 Kč) a připojit ty staré Geniusy jako 5.1...
Mám taky docela malý byt a kolem TV není moc místa na nějaké velké repro, navíc kvůli sousedům pro mě ani maximální hlasitost není důležitá. Minimálně mi Z906 přijdou výhodnější než soundbar za podobnou cenu.

Re: Repro k TV - Logitech Z906 ?

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 11. 2015 14:44
od dkdkdk
Co nějaký AVR a do něj pozapojovat komplet Genius?

Re: Repro k TV - Logitech Z906 ?

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 11. 2015 20:18
od lapish
Jaký AVR by se dal třeba použít? Zatím jsem receiver nikdy neměl, tak nevím co od toho čekat...V čem by to bylo lepší než koupit čínský DTS/AC3 dekodér nebo ty Logitechy?

Re: Repro k TV - Logitech Z906 ?

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 11. 2015 21:29
od lapish
Zatím jsem se tedy moc rad nedočkal :-(

Re: Repro k TV - Logitech Z906 ?

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 12. 2015 09:44
od alltracboy1
po tom co tu spradli logitech pod holu zem, som si kupil microlab solo 9c, je to sice iba stereo, ale k TV mi to uplne staci. Len su dost velke

Re: Repro k TV - Logitech Z906 ?

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 12. 2015 03:49
od lapish
No jo, taky to má 20 kg, dvakrát tolik než ten Logitech :-) Jak to zvládá bassy, ve srovnání s něčím se subwooferem?
Kde se mluvilo o logitechách?

Re: Repro k TV - Logitech Z906 ?

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 12. 2015 16:53
od alltracboy1
subwoofer je tiez iba reproduktor.. na microlabe mas dva :D hladaj ja som zalozil tu temu.viewtopic.php?f=1711&t=1193846&st=0&sk=t&sd=a