Ico, dej si pozor na to, koho napadáš
napodobne. napadol si ma prvy, Ja som reagoval ,ako si ty pisal, (v takom zneni)
pisal si:
Hlavně se vyhni všemu co napsal Ico - on SLYŠÍ jen cenovky a podle něj se kvalita vyjadřuje výhradně počtem nul na účtence. Obzvlášť DIY projekty mu páchnou, protože na nich neleži značka. Bohužel, protože jeho mozková dutina obsahuje výhradně ty nuly a sem-tam symbol €, nedá se jeho argumentům přikládat význam větší než taky výhradně a tvrdě nulovej.
-preco by sa mal vyhnut vsetkemu ,co som napisal ? nepisem klamstvo ,iba to co mam odskusane.
Nepocujem iba cenovky, ale aj to ci sa to oplati/neoplati ,ma/nema zmysel, a ak by si si vysimol ,radil som uz aj viackrat lacnejsie veci ,naposledy aktivne monitory za cca 200-250€, a bolo v poriadku.
Teda ako som pisal -Diy my nepachne. (sam mam ,ked je to naozaj dobre,) ja nemozem za to ,ze je par okruh ludi ,ktori su fanusikovia nepodareneho Diy, ktory sa neoplati vzhladom ku konkurencii.
. Bohužel, protože jeho mozková dutina ......
-a ano tvoja mozgova dutina vymysla klamstva, na ktore som ti odpovedal, dokazal, obvinil si ma nepravom, a este za vyhrazas. DAJ SI POZOR , A zisti si skutocnost, A POTOM my pis, ked budes mat odskusane. Inak tvrdim JA -ze TY zavadzas a klames a este sa vyhrazas,
Napisal som ti to slusne, nemozes sa stazovat. Napisal som ti to priamo, k tomu co si pisal a reagoval som protihodne tvojmu usudku.
Cize ak chces mozme sa dalej bezcenne bavit, alebo skus na zaklade tvojich velkych znalosti a skusenosti s high-endom a produktami poradit tazatelovi. Ked nie ,prosim nespamuj. Vsetko co pisem, sa mozes docitat inde (ci uz recenzie, alebo susedne fora, ludia s tym maju tie iste/podobne skusenosti, iba tu je zvykom takto kydat na cloveka, len preto ze poradi.., je to hanba)
Ľudia ktorí lpia na svojich poučkách,sú na 100%neomylní pre samých seba,vyhýbaju sa novým veciam,ostanu VŽDY zakrpatení vo svojom vlastnom svete,nemaju nič iba prázdne slová,ktoré väčšinou končia rýpaním,závisťou,napádaním druhého,nevediac čo vlastne chcú