Subwoofer AQ L 421

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Cristie 20. 2. 2020 17:38

Mám tento sw přes 10 let. Po zapnutí síťového vypínače se z reproduktoru ozývá lehký brum, nezávislý na poloze ovladače hlasitosti. Vyměnil jsem 2 kondenzátory v napájecí části 4700 uF za nové, bez výsledku.
Můžete mi prosím poradit co s tím ? Děkuji
Cristie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lybuna 20. 2. 2020 18:01

já tedy s elektronikou neporadím ale asi bych jako první zkusil zapojit do jiného el. rozvodu, někde u kámoše a vyloučil problém el. rozvodu (špatný jistič)?
Lybuna
Junior

Odeslat příspěvekod SmokeMan 20. 2. 2020 18:11

tak tak, taky bych to prubnul jinde
FX 8300@4,4GHz@1,38V, MSI 970 Gaming Pro Carbon, Sapphire Rx 480 8GB nitro+ @580 nitro+ undervolted, 16GB Corsair@1886MHz, Scythe FenrisWolf, KC2000, As2000, Scythe chlazeni
SmokeMan
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trebuk 21. 2. 2020 10:08

Mne take lahke brum SW robi ked nemam zapojeni kabel do zosilovaca.
trebuk
Junior

Odeslat příspěvekod SmokeMan 21. 2. 2020 10:28

me to dela technics, kdyz vypnu pc... nikdy driv to nedelal, az po prestehovani, kde je kupodivu jina a nova elektricka sit a celkove nove rozvody.... haluz, ale fakt to huci
FX 8300@4,4GHz@1,38V, MSI 970 Gaming Pro Carbon, Sapphire Rx 480 8GB nitro+ @580 nitro+ undervolted, 16GB Corsair@1886MHz, Scythe FenrisWolf, KC2000, As2000, Scythe chlazeni
SmokeMan
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků