Ahojte,
nieco podobne som riesil cca mesiac dozadu, kedy som sa rozhodoval medzi soundbarom a nejakymi aktivnymi repro. Po vypocuti par soundbarov na predajni som tuto moznost zavrhol, kedze kvalita zvuku a celkovy prednes ma teda vobec neoslovil. Nakoniec som teda vyberal medzi AudioPro A26 a Klipsch R-51PM. Kedze moja podmienka bola HDMI ARC (uprimne, som si isty, ze keby som musel pri kazdom zapnuti TV brat do ruky este dalsi ovladac pre zapnutie repro, vyuzival by som ich tak 10% casu, holt lenivost

), isiel som do A26 (vysli ma na 429€). Pripojene ich mam k LG OLED65BX, ovladanie hlasitosti, zapinanie spolu s TV funguje bez problemov. Aplikacia mi pride mozno trochu nedotiahnuta, ale uprimne - pouzil som ju asi len raz, ked som zapajal repro. Co je trochu nevyhoda, ked chcete streamovat cez Wi-Fi, repro podporuju len 2,4 GHz pasmo, teda na rovnakej sieti musi byt pripojene aj zariadenie, z ktoreho streamujete. Dalsia nevyhoda - neda sa zmenit master speaker, respektive to, ci bude lavy, alebo pravy (teda aspon ja som tuto moznost nenasiel), teda na toto treba mysliet pri zapajani. No a co sa tyka zvuku - absolutna spokojnost. Prekvapilo ma, ako aj napriek pomerne kompaktnym rozmerom dokazali repro vyplnit miestnost (panelakovy byt, obyvacka cca 4x4m). Takisto som mal obavy o basovu zlozku, ci nebude potrebne dokupit SW, ale samotne repro absolutne postacuju na moje potreby.
@m_robe: A26 sa takisto daju zavesit na stenu, je k nim ale potrebne dokupit wall mount (cca 40€)...
Plusy:
-dizajn
-HDMI ARC
-rozmery
-zvuk
-konektivita
Minusy:
-appka
-nemoznost urcit master reprak
-trochu vyssia cena