Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
vojtec píše:Přátelé, díky za rady a jsem rád, že jsem dal na vás - dneska jsem bednu rozbalil, a jednak tam byl jen jeden reproduktor místo dvou, a druhak byl ještě zespoda naštípnutý, takže posílám obratem zpět a objednávám znovu odjinud.... příště kontrola hned, jak vše dorazí...
Houbičkar píše:Nedalo mi to a znovu jsem u tech tvych beden overoval cenu. Na tom DE Amazonu, kdes je kupoval, stoji 139€ a píšou pár. Tedy pár za nějakých 3.600kč? No nevim, podle mne to spletli, má to být cena za 1ks, neboť na Alze stojí 1ks 5.999kč a ta levnost by odpovídala. Nemůžou u nás stát ty bedny prece v páru 12 litrů a v Německu 3.600, to by mne trklo, že to nesedí. Pokud jsi chtěl tedy pár, vyšel by tě od nich 278€. To jen takový logický postřeh, je to pochopitelně jejich chyba, zmatení zákazníka v popisku.
vojtec píše:Špatně jsem se vyjádřil, přišla mi jedna reprobedna, čekal jsem dvě... balík jsem nezkoumal, ani váhu, přebírala to manželka a já to jen šoupl do dílny...
Mají v tom binec na německým Amazonu: podle anglické i české verze webu je v názvu položky Pair/pár, v popisu nepíšou nic o tom, že si má člověk objednat dvě. Pokud se ale přepnete do němčiny, tak tam najednou v názvu pár už není, a v popisu je vyloženě uvedeno:
- hochwertiger HiFi-Klang trifft zeitloses Design, Stückpreis ! - für ein Paar bestellen Sie bitte 2 Stück
takže to mají špatně přeloženo - někdo se jim to pomotalo a opravdu cena je za 1ks.... tím pádem opravdu jak doporučuje Nick - nákup v CZ za necelých 8 tisíc za pár vychází líp než Amazon....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků