Jaký zesilovač a DAC ke sluchátkům do 10 tisíc

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod PavelH74 2. 2. 2025 23:25

Ahoj kluci. Potřeboval bych poradit.

Koupil jsem si sluchátka beyerdynamic amiron wireless a potřeboval bych do nich trochu více basů. Možná by stačil jen zesilovač, nevím. Nerozumím tak technice a tak se snažím pochytit rozumy tady.

Takže zdroj budou noteboak, nebo mobil (Iphone), doma pak Denon AVC X3700H. Připojení bude přes jejich kabel dodávaný ke sluchátkům.

Uvažoval jsem nad Lotoo Paw S2 a nebo Chord Mojo, ale nechám si poradit i s něčím jiným. Samozřejmě potřebuji aby byl přenosný.

Druhá věc se kterou bych chtěl poradit zda mi neporadíte nějaký transmitter z Aliexpresu, který bude umět AptX HD a aptX LL.

Předem dík za rady
PavelH74
Junior

Odeslat příspěvekod tesarpa 3. 2. 2025 07:48

Ty konkrétní sluchátka neznám, ale obecně bezdrátové modely nejlépe hrají s vestavěným zesilovačem a převodníkem (čest výjimkám). Takže bych nic nekupoval a použil ekvalizaci, ať už v aplikaci ke sluchátkům nebo v software pro přehrávání. A hrál bych bez kabelu.

Pokud opravdu trváš na externím zesilovači, myslím, že Mojo2 má dobré reference a navíc má i vestavěný EQ, takže se dají basy přidat. Alternativně iFi má celou plejádu donglů a přenosných DAC/AMP, které všechny mají funkci na posílení basů.
tesarpa
Junior

Odeslat příspěvekod PavelH74 3. 2. 2025 13:32

Takže transmitter k PC do práce který bude umět APTXHD a LL.
:-)
PavelH74
Junior