Špunty za 2500

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod ondra_s 21. 8. 2008 00:20

Zdravím. Ve sluchátkách se moc nevyznám a chtěl bych si koupit nějaké všestrané šunty (ne pro určitý hudební žánr) asi za 2500. Není to ale pevný limit. Kdyby mi někdo poradil, že jsou mnohem lepší za 3000, tak poslechnu ;-) Jinak jestli znáte nějaké dobré odkazy, kde bych se o sluchátkách mohl dozvědět nějaké info, jak se poznají dobré od špatných a tak, budu moc rád. Díky moc za pomoc
ondra_s
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ProdavacMobilu 21. 8. 2008 00:49

Vyber si neco od KOSSu, to je celkem kvalita.
Dal sem se na on-line poker
ProdavacMobilu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Alphi 21. 8. 2008 08:26

ondra_s píše:...asi za 2500. Není to ale pevný limit. Kdyby mi někdo poradil, že jsou mnohem lepší za 3000, tak poslechnu ;-)

Je dobře že limit nemáš pevný, když projedeš fórum nebo navštívíš Head-Fi můžeš dojít k tomu, že dobrou volbou by mohly být Denony AH-C751, q-Jays nebo třeba Westone UM2 z Kanady.
Pokud peníze nejsou velkým problémem, zaměřil bych se asi na tyto modely (nebo pak vyšší, to už jsme zase ale o pár tisíc dál).
Přineste mi šekovou knížku a paní krtkovou.
Alphi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pHp 21. 8. 2008 09:04

Předně nehledej nic univerzálního, všestranného a pod. Nic takového není. Čím je co univer., tím zpravidla víc spojí za nic.
Za vyčleněný peníz v podstatě nekoupíš žádný šunt, jen si dej pozor na nějakou předraženou exotiku (rádi ti to tady vymluvíme). K výše uvedenému si můžeš přidat ultimate ears 5 řady, Shure.
(i Head-fi ber prosím s rezervou)
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Alphi 21. 8. 2008 09:53

pHp píše:(i Head-fi ber prosím s rezervou)

Podtrhávám.
Přineste mi šekovou knížku a paní krtkovou.
Alphi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod palinoch 21. 8. 2008 16:16

Alphi píše:
ondra_s píše:...asi za 2500. Není to ale pevný limit. Kdyby mi někdo poradil, že jsou mnohem lepší za 3000, tak poslechnu ;-)

Je dobře že limit nemáš pevný, když projedeš fórum nebo navštívíš Head-Fi můžeš dojít k tomu, že dobrou volbou by mohly být Denony AH-C751, q-Jays nebo třeba Westone UM2 z Kanady.
Pokud peníze nejsou velkým problémem, zaměřil bych se asi na tyto modely (nebo pak vyšší, to už jsme zase ale o pár tisíc dál).

ked ti ide o kvalitu sveta pravda.
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pingu2221 25. 8. 2008 21:16

Nemám co dodat, vše podtatné bylo řečeno......:-)
Pingu2221
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jersey II. 25. 8. 2008 21:19

Pingu2221 píše:Nemám co dodat, vše podtatné bylo řečeno......:-)

Honíš příspěvky? :D
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod vizitix 25. 8. 2008 21:26

Jak by mohl. :D
Unknown Pleasures
vizitix
Portař

Odeslat příspěvekod Pingu2221 25. 8. 2008 21:43

:-D prokoukli jste mě chlapi, vzdávám se..:-D
Pingu2221
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod spxx 2. 9. 2008 16:19

zdravim, ja by som tiez potreboval poradit, priblizne tiez v tejto cenovej relacii 2500-3500 nejake spunty hlavne na elektronicku hudbu, silnejsi akusticky tlak bassov, proste nieco co znie naozaj dynamicky a primerene bassovo, dakujem
spxx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pHp 2. 9. 2008 17:50

Třebas Denon AH-C551. Budou více basové než tředa d-JAYS. A ještě ušetříš nějakou tu kačku.
pHp
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod spxx 2. 9. 2008 18:19

prelistoval som head-fi forum a tam odporucaju UE Super.fi 5 EB a cez ebay sa daju kupit nove za velmi vybornu cenu, takze by som sa do hranice 3500 urcite zmestil
spxx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hmpf 2. 9. 2008 18:43

nebo Head-Direct RE2, jedna z mnoha možností...
Sveda Blipo PRO, Alessandro MS1000
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod spxx 5. 9. 2008 17:16

Rozhodujem sa teda medzi Super.fi 5 EB a Denon AH-C751, ktore by ste teda radsej doporucili a preco? dakujem
spxx
Kolemjdoucí