Ja osobne som si okamžite všimol väčšie množstvo výšok - vyšli viac do popredia, sú cinkavejšie ako bolo povedané. Nanešťastie to doprevádza jedno negatívum - nekvalitné MP3ky niektoré (128ky) sa stali takmer nepočúvatelné záľahou nedefinovateľných zvukov ktoré asi mali byť činely.
Druhú vec som si všimol takmer okamžite tiež - basy. Mne osobne sa zdá že množstvo sa zvýšilo, a dramaticky skvalitnilo (skutočne dramaticky). Predtým som mal basy vo foobare pridané 3 3 2 1, po mode sa mi to zdalo ako keby sa mi zrazu ocitli na usiach CX300, basov veľmi veľa. Po vyrovnaní zas krása.
Vokály - pôvodne sa mi zdali nejak v ústraní, po mode su krásne vpredu lepšie vykreslené, detailnejšie.
Priestor je tiež zlepšený, zdá sa mi ako keby v niektorých pesničkách bol oveľa lepšie definovaný a že vokály sa presunuli viac dopredu a dostredu.
Celkovo sa mi zvuk zdá viac zábavný, zaujímavejší. Tento mod ma len jedno negatívum čo som zatiaľ spozoroval - čo boli MP3ky nekvalitné ale aspoň počúvateľné sú teraz na hranici odporu a vymazania. Neviem ako ostatní ale mne sa osobne tá zmena zdala odosť väčšia než iba pár percent. Zaujímavé že včera v noci sa mi zdala zmena zásadná ale dnes nejaká menšia (hmm, teraz ked nad tym rozmyslam tak mal som pivo o ktorom tu pisete ze zhorsuje sluch, tak dufam ze to je iba tym:D).
Pre tých čo nad modom uvažujú a majú HD555 tak hovorím - spravte okamžite, pokial nemáte namiesto rúk hokejky tak nehrozí nič a za ten zvuk to stojí.