Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
zuzkys píše:Já mám zase asi jiný názor. Nemám tedy clipa z aukra, ale taky sem měla v balení černý sluchátka sansa. Já osobně je třeba používám na spaní - je fakt, že 99% jen na mluvené slovo, ale mezi přibalovanými sluchátky k playerům za 1-2k patří rozhodně mezi ty lepší. Já zkoušela spousty těhle šuntů právě kvůli poslouchání na spaní (hold si nechci v noci zničit své normální sluchátka když se ráno vzbudím a sluchátka najdu vždycky někde jinde) a tyhle se prostě poslouchat dají. Žádná slast, ale jde to.
Jersey II. píše:Tohle mě vždycky dokáže pobavit. Sluchátka máš k dispozici, ale raději dáš na názory ostatních z fóra než na své uši?
larry2 píše:Ja mam treba bedny ktery ve svy dobe staly 70tisic (B+W CDM-7SE), DVD-Audio player co stal cca 46tis nebo cinch kabely Van Den Hul v cene 4tis za par.. a rikam : Bedny v cenovy relaci pod 50 tisic? Odpad!Prehravac pod 20? Hnus zvuk. Propojovaci kabel pod 2tis = tkanicka od bot
oneill_sx1 píše:Toto téma beru jako recesi. Jinak totiž nechápu, proč se ptáš na kvalitu pecek přidaných k MP3 za tisícikorunu, když jsi za domácí audio utratil kolik? 150 tisíc?
Když víš, jak hraje taková sestava, mělo by ti být jasné, že prach obyčejné pecky přidané k MP3 asi zrovna nebudou zvukovým etalonem.
Když si koupím pneu Pirelli P Zero, půjdu se zeptat, jak kvalitní pneumatiky dodává Škodovka na Fabii.
Jersey II. píše:larry2: Četl jsem je velice pozorně. V současnosti je k dispozici nemáš, ale obecně ano. A na základě některých názorů už jsi udělal názor, že je vyhodíš.
larry2 píše:Nakolik kvalitni myslite jsou? Lepsi prumer? Podprumer? A na jakou cenovou relaci byste je podle kvality zvuku tak tipovali??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků