Ale kuš! Jsem rád, že jsem konečně našel sluchátka, se kterými jsem spokojený. To já si takhle jen plánuji do budoucna, až se příště objeví DT 990 v inzerci za dvojku, abych znova nezaváhal.
Teraz som ich porovnal s sr80i na videach, konkretne trailer ku COD 8 a tam vyhrali sr80 Tie to podali tak , hlavne ten podmaz, tak lepsie, ako keby mali sirsie stereo alebo ako to nazvat!! Je to mozno tym ze sr80 maju viac stredov Ale v hudbe su lepsie aspon zatial dt990
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530
No je to dost mozne, ale najskor by som si ho snad pozical z hifisluchadla.sk na skusku Teraz ani nemam pocit ze by zvuku malo dako extra daco chybat, ale je to tak ze som ich nepocul zo zosikom, takze to moze veru byt ine . Totiz aj tak nan nebudem mat volne € ak si 990-ky kupim . Az casom
Edit. Uz teraz si s nich neustale sadam a sedim na tej ri.i Kokos, sila, vazne, normalne som s nich v deríliu uz niekolky x a teraz ma to drzi uz asi 30 minut Mal by som ist spat,vstavam pred piatou, ale akosi nie a nie ich dat z hlavy dolu
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530