od avio 3. 7. 2010 20:07
Tak mám sluchátka od pátku doma. Nejdříve samozřejmě nadšení, ale postupně se mi začali zdát čím dál horší a horší a ať jsem zkoušel co chtěl, tak se mi začal zdát zpěv zahuhlaný a slitý s nástroji dohromady, tak že místama neni vůbec rozumět slovům, je to spíš utrpení poslouchat. Když dám volume potichu jsou děsně nudná, není slyšet detail a když to ohulím, tak aby vynikly detaily, tak to zase strašně řve a je to taková bramboračka. Píchnul jsem tedy po cca 8 hodinách poslechu Audiotechniků triply do iphona a byla to slast pro uši, nedokážu to popsat ale ta čistota a přesnost se vůbec nedá porovnat. Takže sluchátka velké zklamání. Abych jen nehanil, jsou místa, kde se mi AD zdají trošku lepší, ale nevynahradí to to ostatní. Tak nevím, ještě si zkusím zvyknout a naposlouchat znovu triply a následně zkusím zase AD, ale myslím, že budu vracet.
foobar 2000 @ WASAPI @ SoX > Styleaudio CARAT-RUBY2 > VINCENT CINCH 0,6m > PMA dispre v4 > Phonak Audéo
ostatní: SUPRA SÍŤOVÝ FILTR MD06-EU SP > VINCENT PREMIUM POWER CABLE :: LG 60PK550