A teď přijde ta část kdy se může povědět mi jsme ti to říkali. Ze zvukovky to nehraje tím si buď jist, je to úplně to samé jako HeadAmp Pico apodobně to s velkými sluchátky opravdu nehraje. Jedinné co mě se docela líbilo bylo kdysi Ibasso D2 s SR225 i když to někdy nepříjemně jiskřilo tak to hrálo docela pěkně, s HD600 ani MS-Pro to taky nehrálo.
Je to blbý, ale hold když už někdo kupuje velká sluchátka tak musí počítat s tím, že sluchátkama to nekončí.
Audio-Technicám pokud nesedne zesilovač tak maskují detaily, TurboLamě bych doporučil je ozkoušet i na něčem jiném pokud je už neprodal. Konkrétně AD2000 jsou velmi odlišná od AD900=které hrají otevřeněji, vzdušněji, ve větším prostoru. Za to AD2000 mají vynikajicí dynamiku a pevné rychlé basy což jim i HD800 mohou závidět, mají vyše posazené středy ale velmi příjemné a plné..nicméně si dokážu představit, že někomu zvukově právě kvůli tomu nesednou a naopak je toho i plný internet. Za to AD900 jsou takové univerzální které si myslím málo koho zklamou za ty peníze. Co mě osobně trochu na otevřených A-T zklamalo, že jim chyběla taková noblesa na hlasech jako mají třeba W5000.