od kultus 26. 6. 2018 17:24
Zdarec, poradi nekdo nahradu za QCY QY12 do 1000kc z CR nebo Ciny? Uz jsem zvazoval KZ XXX + BT kabel, ale prijdou mi moc velke a nejsem zvyklej na noseni za uchem, navic ten kabel vydrzi jen 4h. Novy BT kabel pro KZ co tolik vydrzi ale stoji $25, to uz je cenove pres caru. Vydrz 4h je nejsilnejsi duvod proc jsem QY12 prodal, rad bych aspon 6-7h pokud je to mozne a mozna o neco lepsi zvuk. Audifil ale rozhodne nejsem, mam jeste dratove Rock Zircony, ktere nehrajou spatne.
Koukal jsem jen zbezne na heureku co je k mani a zaujali mne pouze Xiaomi Mi Sports, jen nevim jak jsou na tom se zvukem a mno zase to noseni za uchem, tech 6h by snad mohli dat, Xiaomi parti k tem spolehlivejsim znackam. Ostatni cinani tam perou cisla jak se jim zlibi, verit se v tomhle ale neda ani klasickym znackam. Pak tam jsou jeste Pioneer SE-CL5BT, ale ten klip to je slusny ulet, tedy pro mne, chci to do kanclu ne na sport. Nekdo tu vychvaloval Meizu EP51 ale to nejsou klasicke spunty, nevim kde bych shanel jine silikony. Nejake jine tipy nejlip odzkousene? Treba Sony WI-C300, vypadaji zajimave, jen mam obavu, ze zvuk nebude stat ani za cinana za 200,- jak to byva zvykem.