Po uplně prvním poslechu jsem měl smíšené pocity. Nejspíše to bylo díky tomu, že jsem byl zvyklý na bassovější sluchátka a nejspíše také díky "nerozehranosti" sluchátek. (Právě teď mají nahráno cca 5 hodin a zpozoroval jsem výrazné zlepšení.) Předem říkám, že se nepovažuji za audiofila, či něco podobného, ale za běžného posluchače s mírně vyššími nároky na zvuk. Doposud mám zkušenosti se sluchátky: Intraaurály: Koss The Plug, Philips SHE8000, Skullcandy Ink'd. Supraaurály: Monster Solo, Sennheiser PX100-I. Circumaurály: Sony XB500.
1) Balení
Balení nic extra, nic špatného. Zkrátka klasika. Víc nemá asi cenu rozebírat.
2) Obsah balení
V balení najdete (krom sluchátek

3) Design sluchátek
Zde je podle mě obrovská výhoda oproti konkurenci. Je to možná jen můj subjektivní názor, ale v této cenové relaci jsem nenašel intraaurály, které by se mi líbily více, než tyto. Sice jsou plastové (v mém případě zlatá barva), ale vypadají poměrně elegantně. Zde bych nevytkl asi nic.
4) Samotný zvuk
Testoval jsem na iPodu Classic 6th (120GB), integrované kartě v notebooku, mobilním telefonu HTC Evo 3D. Equalizer jsem nepoužíval. Testoval jsem všechny možné žánry od Alternative Rocku, po Elektroniku, Hip-Hop, Metal, Klasiku, apod.... Hudba byla většinou ve formátu mp3 320kbps a také nějaký ten ALAC v iPodu (který mi zněl kolikrát lépe)
iPod:
Už při prvním přehrávání mě překvapilo, jak hrají tato sluchátka detailně a čistě. Co mě zarazilo bylo to, že na to, že mají být tato sluchátka "bassová", zas až tak nebassují. Což se po pár hodinách změnilo a bassy znějí mnohem lépe. Nečekejte žádné dunění ani nic podobného, zkrátka bych to popsal, jako "čisté" bassy. Ostatní pásma jsou podle mého názoru také čisté. A to i při vyšších hlasitostech. Zkreslení jsem zaznamenával zejména pak u vyšších středů při opravdu vysokých (normálně neposlouchatelných) hlasitostech. Jinak jsem zaznamenal opravdu obrovský pokrok ve zvuku oproti sluchátkám (zejména intraaurálům), které jsem používal předtím. Nejvíce bych zvuk přirovnal k PX100, ale detailnější. Podání prostoru není příliš výrazné, nejlépe byl poznat u klasiky v ALACU, ale rozhodně ne tak, jak je to napsané v popisu sluchátek.

Notebook, mobil:
Notebook dopadl nejhůře. Zvuk mi nepřišel tak detailní jak na iPodu. Co se týče mobilu, dopadl tak, že zvuk je celkově bassovějšího charakteru, než z iPodu. Jiné vyrazné rozdíly jsem nepoznal. Ale iPod zkrátka vyhrál.
5) Pohodlí
Sluchátka v uších drží výborně. Po delším poslechu už sice víte, že je v uších máte, ale není to nic, co by vám kazilo poslech hudby.
6) Shrnutí
Koupě rozhodně nelituji. Nemám sice možnost porovnat s jinými intraaurály v této cenové relaci, ale myslím, že zvuk už za něco stojí. A kdo ví, třeba se rozehrají ještě více. Osobně tedy doporučuji každému, kdo chce mírně bassovější zvuk a vybírá sluchátka do 1500Kč, možná do 2000Kč. A nemůže se rozhodnout.

Snad někomu má recenze ve výběru pomůže.