Konštrukcia:
Slúchadla majú kvalitnú konštrukciu z kvalitného materiálu, asi plast + troška kovu, nič nevrzga, nič sa nekýve. Hlavový most je potiahnutý kožou/koženkou efektne prešitý po stranách zakončený kovovým nastavcom, z ktorého sa prechádza na samotné slúchadla. Troška sa mi nepáči nastavovanie veľkosti mosta, nie je kvázi zaistene a môže sa stále pohybovať, t.j. meniť veľkosť, avšak, mám ich na sebe len jeden deň a zatiaľ som ten efekt nespozoroval (aj keď, nevedno ako sa budú správať po nejakých týždňoch/mesiacoch, či sa nebudú samovoľne pohybovať! ). Kábel je zakrútený a vedený len k ľavému slúchadlu, čo ja osobne považujem za veľké +. Vedený kábel z Ľ do P je schovaný v látkovej “bužirke”. Kábel je jemný, asi z bezkýslikovej medi, samozrejme bez mikrofónového efektu! Zakončený je pozláteným 3,5 mm jackom poprípade pridanou redukciuo na 6,3mm. Pohodlie ešte nemôžem celkom na 100% posúdiť, ale zatiaľ sa javia ako veľmi pohodlne a vhodne na dlhodobé domáce počúvanie a pre svoj troska netradičný dizajn a relatívnu “malosť” sú vhodné aj na vonkajšie nosenie.
Po cca 6 hodinovom "noseni" na ušiach som nepocítil únavu, troska tlačenie, a troška ušiská potia

Zvuk:
k nemu sa zatiaľ vyjadriť moc neviem, ale sú veľmi odporúčané tu na fóre, a rovnako priaznivé recenzie aj v zahraničí. Zatiaľ sa len rozohrávajú, cca. cez víkend si myslím že budem moc schopný podať nejaké obšírnejšie informácie. Ale z toho čo vydá moj Maxian a za krátku dobu hrania a počúvania äpúštam klasicke soundtracky, niečo na výšky a basy a tak, rôznorodu zberbu hudby

Záver:
myslím,že za tu cenu 1900kc je to veľmi výhodná kúpa, slúchadla vyzerajú sú kvalitného materiálu, kvalitne a rozmanité dodávané príslušenstvo, vhodné na domáce a aj vonkajšie vypočutie kvalitné počúvanie skladieb.
P.S. zatiaľ som nenašiel žiadne extra zápory, až na jeden, a to obalenie obalu na prenos papierom s informáciami o sluchadkách. Musel som si dať pozor aby som to neroztrhal, predsa len, nikdy nemôžete na 100% povedať, že Vám padnú ako po zvukovej a aj konforntej stránke. Môže sa stať hocičo a budete musieť do 14 dni vrátiť. (aj keď, údajne sa už nemusí mať neotvorený výrobok, stačí ak je v kompletnom balení, ale človek nikdy nevie ‚
To je zatiaľ všetko

ospravedlňujem sa za kvalitu fotiek, jedna sa o fotenie na internáte mobilom