K550 som mal doma cca tyzden a vratil som ich.
Spracovanie je velmi dobre, kov a jemna koza..

Kabel pomerne hruby a ohybny. Tak isto jack a adapter posobili pekne a kvalitne. Pritlak je maly. Izolacia bola tiez velmi dobra.
Zvukovo sa mi velmi pacili, velmi detailne, vzdusne, rovne. Vobec niesu prebasovane ako sa niekde udava (teda aspon pre mna neboli).
Vratil som ich kvoli ergonomii. Ta jemna koza na nausnikoch mi pri kazdom mensom pohybe vrzgala o ram okuliarov. Dalsi problem bol, ze mi boli prilis velke, tj hlavovy most bol na nule a aj tak som mal pocit ze mi nesedia dobre ( prilbu na bike mam L tak snad ta moja hlava nie je az tak mala

)
Kde ich v Prahe vypocut? to netusim. Kde vypocut ine modely? Napr Audigo. Ked som tam bol, tak nemali Beyeri 770 ani AKG 271/272HD, ale mozes vyskusat Shure 840 a 940, niekolko modelov AT, BrainWavz HM5.
Beyerdynamic mozes skusit v basys (nie v paladiu ale v studiu), ale musis sa dopredu dohodnut (mail resp telefon).
Alebo to mozes vyriesit zapozickou suchatiek z netu za vratnu zalohu. Momentalne mam takto pozicane DT 770,880,990 a AKG 240 a 271 cize ak mas nejake otazky kludne sa pytaj.
btw za zvazenie by stali aj v zahranici chvalene KRK 6400 a 8400 (len to neviem kde by sa dalo odskusat)