Stránka 1 z 2

a-JAYS Three máte někdo?

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 10. 2013 16:44
od Luckyghost
Koupil jsem si tyto pecky. Mám je hlavně na sport-kolo. Před nimi jsem měl Philips oneal ve stejné ceně. Tyto jsem vybral na základě pochvalných recenzí. Ty Philipsy jsem musel reklamovat.

Poslouchám z Nokie N8, která má celkem kvalitní audio výstup, ale ty sluchátka se mi nelíbí. Přijdou mi hodně převýškované. Poslouchám Rock a Punk a zajména zpěv mi trhá uši díky sykavkám. Jinak mají čistý přednes, kytary jsou parádně čitelné. Jen mi vadí strašně moc výšek. Pednastavené nastavení ekvalizéru s tím nic neudělá. Mám naposloucháno zatím jen půl hodiny.

Je možné, že se trochu rozehrají a srovnají? Pokud ne, tak bych je asi nerad, ale musel vrátit, případně pokud je to v telefonu, tak musel koupit nějaký mp3 player. Ty Philipsy nebyly tak čisté, ale celek byl daleko lepší.

Re: a-JAYS Three máte někdo?

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 10. 2013 17:35
od Ryan Giggs
Ano je možne že sa to časom "utrasie". Každe sluchadla potrebuju rozohrať. Na akekoľvek definitivne sudy je priskoro.

Re: a-JAYS Three máte někdo?

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 10. 2013 18:04
od karminkotak
daj im poriadny cas na rozohranie... ked som kupil aJays One, tak boli velmi prebasovane, po par desiatkach hodin sa pekne vyrovnali (pekne za tu cenu). ak ich nechces mat zatial v usiach, nechaj ich hrat na mobile niekde v sufliku, potom ked si ich das do usi, vzdy tam bude posun vpred :)

Re: a-JAYS Three máte někdo?

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 10. 2013 18:34
od Luckyghost
Díky moc za uklidnění. Už hrajou z mobilu několik hodin. Moc se mi líbí ty kytary, tak reálný zvuk jsem ještě od sluchátek neslyšel, je to jak na živo. Stejně tak malé bubny jako bych viděl jak se dotýká palička blány. Činely jsou už špatné, je to tiché a moc nereálně vysoko. A zpěv takovej sykavej ocas (nebo jak to nazvat)

A má vliv při zahoření co hraje a jak je nastavenej equaliser? Někde jsem měl doma staré CD z časopisu stereo a video a tam byl zahořovací signál pro 3 pásmové reprosoustavy, což by mohlo být dobré pustit. To CD už nemohu najít, ale jistě by se dalo něco stáhnout. Zatím tam hraje hudba co poslouchám a na střední hlasitost.

Re: a-JAYS Three máte někdo?

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 10. 2013 18:38
od karminkotak
uplne staci, ked ich rozohravas na hudbe, ktoru pocuvas a na tej strednej hlasitosti... bud bez obav... zatial som vzdy kazde svoje sluchadla rozohraval bez specialneho signalu a sluchadla hraju pekne, tak sa nemusis bat... daj im kludne aj tych 50hodin, chybu tym neurobis, pomozes len a len zvuku a svojim usiam potom ;-)

Re: a-JAYS Three máte někdo?

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 10. 2013 21:15
od Ohm711
Měl jsem a-jays two a pak Vsonic GR07. Oboje byly od novosti hodně usyčený.
U obou pomohlo rozehrávání, které sykavky odstranilo. 50h je ale celkem málo. Jays jsem nechával rozehrát cca 150h, GR07 pak skoro 10x tolik.
Dej tomu čas a zlepší se to ;-)

Re: a-JAYS Three máte někdo?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 10. 2013 08:52
od Luckyghost
Tak jsem přez víkend a něco nechal rozehrát někam k těm 50 hodinám. O část se to zlepšilo, ale pořád to není ideální. Koupil jsem si do telefonu ručně nastavitelnej ekvalizer a výšky trochu ubral a vytvořil si přednastavené možnosti a zase jsem o trochu spokojenější.

Každopádně si je nechám a jsem zvědav kam se ještě časem posunou. Na nějakou elektronickou hudbu jsou asi parádní, ale pro mě až tak moc né. Na to co poslouchám mám málo basů a hodně výšek, ale doladěním ekvalizéru se to dá. Pokud jej vypnu a nechám vše neutrálně, tak bych to poslouchat nemohl. Jinak jsem celkem spokojenej (zpracování a tak).

Re: a-JAYS Three máte někdo?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 10. 2013 17:57
od kopista
Úplně stejný pocit jsem měl z utajovaného zázraku MH1C - basy nikde, jako kdyby se mi v mobilu přepnul ekvalizer na full treble:( Rozčarování bylo takové, že jsem nesebral ani odvahu na zahořování a odložil je hluboko do šuplíku.

Brzo by mi měly přijít Jays Two, tak doufám, že nedopadnu stejně..nebo si už fakt budu myslet, že se původně naprosto provizorních špuntů Genius nezbavím, byť za tu směšnou cenu hrají překvapivě pohodově :-[

Re: a-JAYS Three máte někdo?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 10. 2013 21:13
od Ohm711
Pokud myslíš a-jays two, tak ty jsou o dost horší než mh1c.

Re: a-JAYS Three máte někdo?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 10. 2013 21:24
od bogino
kopista píše:Úplně stejný pocit jsem měl z utajovaného zázraku MH1C - basy nikde, jako kdyby se mi v mobilu přepnul ekvalizer na full treble:(

To si tu prvy s takymto nazorom na MH1C. :) Skusal si rozne nastavce? Urcite ti dobre tesnili?

Re: a-JAYS Three máte někdo?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 10. 2013 21:25
od MHOE
Úplně stejný pocit jsem měl z utajovaného zázraku MH1C - basy nikde, jako kdyby se mi v mobilu přepnul ekvalizer na full treble:(


Wow...

http://www.innerfidelity.com/images/SonyMH1C.pdf

Re: a-JAYS Three máte někdo?

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 10. 2013 07:24
od hanni
Keďže som MH1C počul, myslím, že bogino asi vystihol podstatu problému, a to zle zvolené nástavce, preto ten stredový prejav.

Re: a-JAYS Three máte někdo?

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 10. 2013 21:12
od kopista
bogino píše:
kopista píše:Úplně stejný pocit jsem měl z utajovaného zázraku MH1C - basy nikde, jako kdyby se mi v mobilu přepnul ekvalizer na full treble:(

To si tu prvy s takymto nazorom na MH1C. :) Skusal si rozne nastavce? Urcite ti dobre tesnili?


Aj dva kolegové nezávisle na sobě dospěli na svých různých Androidech k podobnému hodnocení, čelist na zemi se nekonala:( Podobnou situaci jsem už zažil s mými úplně prvními lepšími špunty od Sonyho. Zvuk s walkmanem Panasonic bomba, po připojení k mobilu SE K750i (tenkrát za 10K;)) bída největší. Však já jim dám ještě šanci, třeba s jiným zdrojem zvuku, viď Ježíšku... o<:)

Re: a-JAYS Three máte někdo?

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 10. 2013 23:51
od dazo
Skoda reci :D
Bud si nechces dat povedat ze ta to tu strasne bavi, alebo ze tu kolegom neveris :-P

Re: a-JAYS Three máte někdo?

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 10. 2013 02:29
od karminkotak
ako sa mi ta znacka pacila, tak aJaysi ani zadarmo uz a tJaysi sa mi tiez nejak zacinaju k.rvit :( a to ich pouzivam minimalne... bud smola na 2 kusy alebo cela znacka stoji za prd...