Dnes mi došel od Radka jeho bývalý HeadAmp Gilmore Lite Mk2 a být jím, tak prodeje lituju.
Výstup z RME ADI-2 jsem neslyšel, ale celkem pochybuji, že se na 100 % vyrovná HeadAmpu.
První dojmy jsou fantastický, obával jsem se přílišné neutrálnosti a nudnosti, kterou umí produkovat nové špičkově měřící přístroje jako THX789, JDS Atom, SMSL SP200 a další.
Nicméně naprosto zbytečně, GLMk2 má analogový, návykový zvuk. Poslech s ním neskutečně baví.
Zvukově pro mě překonává všechny zesilovače, které jsem měl doma na vyzkoušení/koupené.
Byly to např. Arcam rHead (doteď můj favorit) nebo česká Hypa 1, která mě zklamala svým "plechovým" nádechem a nezábavným projevem.
Ted už zbývá jen vyzkoušet nějaké dražší DACy a koupit pořádné sluchátka (660 S moc neposlouchám, nicméně s GLMk2 hrají super). V poslední době jsem měl vyhlédnuté Focal Clear, nicméně zklamaly mě tím, že se mi zdály méně přirozené oproti např. Sennheiser řadě 6 či MrSpeakers AFO. Stále ještě přemýšlím nad vyzkoušením Dan Clark Audio AFO 2, protože jedničky mě zaujaly svým přednesem.