od palaj1 29. 3. 2016 11:25
Mala aktualizacia, dnes som bol v BA - Petrzalka vypocut si zopar sluchadiel, vyzera to tam naozaj pekne a personal bol ochotny. Nech sa ale dostanem k sluchadlam. Skusal som HD600, HD650, AKG 701, AKG 712 PRO. Kratky postreh z HD600 zdali sa mi byt menej zabavne ako HD650, ale ked som si na nich pustil klasiku alebo dobru rockovu muziku tak boli o nieco cistejstie. AKG 701 a 712 mali taky strojovejsi prejav, mozno lepsi na ine zanre ako jazz? Mne sa moc nepacil prisiel mi suchy, navyse by som ich mal na horsom retazci, kde by asi podali horsi vysledok. Tazko je sa mi rozhodovat ci HD600 alebo HD650 ale skor by som mierne inklinoval k HD650, zalezi vsak aj od retazca ako do vo finale zmeni celkovy charakter. Nukali mi XXL® DAC Ultra, ale podla diskusie v tomto vlakne to neni naj riesenie. Som z toho taky nesvoj, lebo cakal som ze niektore sluchadla ma dostanu ale nestalo sa tak.
Tak som premyslal ze predsa skusim Fidelio X2 a teraz pozeram ze uz stoji 350Eur, ta cena mi vsak uz pride premrstena vcera ich mali za 295Eur. Inde ich na SK nepredavaju. Chcel som skusit NADy ale tie nemali, rovnako ako B&O Play H6. Tie B&O Play H6 este mozem skusit priamo v ich predajni ale neviem aky bude k tomu retazec. Proste mam z toho celeho zmiesane pocity ...