od pokrocilyamater 9. 7. 2019 20:20
Díky za reakce, kouknu se na uvedené typy. Ty ATH-MSR7 vypadají dost slušně. Jsou sice větší, ale budou alespoň o to více pohodlné. Můžeš se prosím více rozepsat o charakteru zvuku a rozdílech mezi DT990? Ty mám myslím naposlouchané velmi dobře za ty roky. Líbí se mi že mají výměnný kabel.
Jsem z Vysočiny, takže někde napůl mezi Brnem a Prahou. Jiné roky bych mohl nadhodit možnost setkání a zkušební poslech na Brutalu, ale letos to časově nezvládám a vyjímečně nepojedu.
Ty DT990 můj mobil zvládne lépe než integovaná zvukovka v Lenovu T580 (což nevím jak je velká reference), ale až s dobrým sluchátkovým zesilovačem s výkonovou rezervou se naplno ukáže, co v DT990 je. Takže vlastně ano, souhlasím s tím, že je nedokáže pořádně vybudit. Pokud bych snad narazil s přenosnými sluchátky na tento problém, dokoupil bych časem i odpovídající přehrávač.
Co se týče konkrétních metalových odnoží, poslouchám black, death, brutal death a dále přes symphonic black, melodic death, doom, až například po avandgarde. Z těch známějších kapel zmíním: Emperor, Dimmu Borgir, Dying Fetus, Enslaved, Ulcerate, Crematory, Kataklysm, Opeth, Satyricon, Eluveitie, Haggard, My Dying Bride, Epica, Therion, Waltari a mnoho dalších.