[quote="pavel1756"]sarga se na mě asi bude zlobit, ale například ty antivibrační nožičky pod TT 2, tedy pokud se bavíme o sluchátkovém řetězci. Zkusil jsem je a žádná změna.

Pavle v pohodě.

V ten jistý okamžik jsem slyšel rozdíl, ale to neznamená, že třeba zítra Ceraball nesejmu, a neřeknu si, jsem to ale vůl, vždyť se nic nezměnilo. Jsou chvíle v životě hifisty, kdy ,,tuní", slyší neslyšitelné, přehazuje, přepojuje, přesvědčuje sám sebe. Třeba ani netuší, že je zrovna sluchově indisponován, což u sluchátkového poslechu není žádný problém, u reproposlechu Vás krotí sousedi nebo rodina...

Je to doba, často po koupi nějakých nových zařízeních, kdy neposloucháte hudbu ,ale zvuk.
K napájení.Naprosto s tebou souhlasím, že lze docílit posunu. Kdybych tomu nevěřil, nemám IFI iPurifier. Zlepšení pro reprosoustavisty zanedbatelné až žádné, ale u sluchátkového poslechu v nuancích patrné. Basa je výraznější, hudba zní členitěji na výšku.Není tak plochý zvuk. Poslední zbytky agresivity zmizely.Trošku i prostor.
Třeba stačí na psu otočit zastrčku na síťovém kabelu a hned je to lepší. Ale zase jak říkám, jiné je to poslech přes sluchátka a jiné přes repro, kde ty nuance ani nepostřehnete.