Výběr hi-end in-ear sluchátek

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod martas38 16. 1. 2025 23:49

pseudomagick píše:Pokud má DAP tloušťku pouze 11.5 mm, tak tam prostě vstup pro 4,4 mm jack dát nejde. :-)
I kdyby výdrž byla kolem 7 hodin, tak to na cesty v Praze stačí. :-)

ibasso DX160 má 4,4mm výstup a tloušťku 11,3mm.
Lotoo Paw 6000 má tloušťku 11,2mm a taky má 4,4mm konektor. Tolik jen k DAPům, které jsem vlastnil, nebo vlastním. Takže v tloušťce to René asi nebude.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pseudomagick 17. 1. 2025 03:30

martas38:
Trochu jsi to popletl, že? :-)
Lotoo Paw 6000 má tloušťku 18mm a ibasso DX160 má 15mm.
Ono se to nezdá, ale i pouhé 4mm hrají rozdíl pro umístění vstupu pro 4,4mm jack.

Osobně nevím o žádném DAP, který by se podobal tloušťce 11,5mm.
Např. entry-level DAP Sony NW-A306 má tloušťku 11,8mm.
Samozřejmě, že dnešní mobily jsou ještě štíhlejší.
Samsung Galaxy S25 Ultra má 8.2 mm, ale je opět bez vstupu i pro 3,5mm jack.

-- 17. 1. 2025 03:31 --

Hrozné! I značka Kinera začala vyrábět IEM za vysoký peníz. :shock:
Tím myslím konkrétně IEM Kinera Loki Emerald za cenu 92k.

Zde: https://www.audigo.cz/Sluchatka/Do-usi/ ... ki-Emerald
Astell&Kern A&ultima SP3000, EE Odin, 64 Audio U12t, Astell&Kern AK300, Heco Ascada 2.0, Sennheiser IE8i, Harman Kardon Go+Play, Sony XDR-V1BTDB,Yamaha NX-5
pseudomagick
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 17. 1. 2025 07:08

Vzdyt je to vic jak rok stary model a Audigo je zase "rychlé". Ale dikybohu ze se alespon snazi tady nabizet kvalitni ineary. Ono ani tak nejde o to, ze by tak rychle zastarala, to vubec, ale spis se pak daji jete sehnat uz o dost levneji. O Loki jsem uvazoval docela dost..
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Elysian Annihilator 2023, Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, Sony WM1AM2, iBasso DX180, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martas38 17. 1. 2025 17:27

pseudomagick: Máš pravdu. teď jsem Lotoo měřil. Uvedl jsem bohužel údaje z nějakých pochybných stránek.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Cagix 17. 1. 2025 19:54

Audigo někomu kdo chce to co je teď in mnoho dle mého nenabízí. V těch cenách je teď at už v rozmezí od 60 dolaru po toho cantora zcela jiné zboží. Zcela absentuje simgot, dunu, aful, softears. Cantora mám již více dní a řešil jsem než jsem to chtěl napsat jeden drobný problém. Po pořádku. Ty značky co jsem jmenoval se dají zakoupit u Němců v hifipassion. Kupuje se to tam jako zákazník z jejich skladu u nich takže to jde přímo z Německa posílají dle trackingu z brem takže ke mně to šlo asi 900 km od nich no a bylo to v té vánici takže jsem nespal 2 noci. Ke cantoru když odhlednu od té jedné drobné chyby tak je ještě lepší než se píše. Co mně definitivně pomohlo pro rozhodnutí je, že majitel kinery verdandi napsal, že je cantor o něco lepší no a to je o 8 t levnější no a to rozhodlo.

Aful cantor je náročný na kvalitu nahrávky chce to vysokou kvalitu jinak se někdy může projevit mírně plastový nádech, ale je to jen při horších nahrávkách a jen někdy a někdo to tam neslyší já mírně někdy ano. No a to je jediná malá chyba. Jinak je cantor proti timsoku ts 316 jako focal utopia proti sennheiser hd 600. Celá zvuková scéna je mnohem prokreslenejsi do basu jde o něco více hlavně do spodu do výšek je vic otevřený a celé je to více odladeno timsok zní proti tomu hrubě a postrádá detail. Zvuk je příjemnější a více warmer jak proti timsok tak proti hd 800,he 1000 se. Řekl bych libivejsi víc naturální. Jsou tam slyšet víc odrazy od stěn a navíc dech to moje dřívější iem neumí. S dc elite si to rozumí parádně. No a jinak u hifipassion taky mají nové ibasso dx 340 a shanling m8 t. Akorát pokud tam něco chcete tak si musíte sledovat kdy to bude třeba teď cantor není.

-- 17. 1. 2025 20:11 --

Co se týče separaci nástrojů imagingu je cantor o třídu nad timsok. Oproti campfire ara je plnější. Dalo by se říct, že je to dustojny nastupce campfire a neslyšel jsem jejich astrolith a claru no cantor je určitě nad jejich bývalým highendem.

-- 17. 1. 2025 20:52 --

Foto
Přílohy
IMG_20250117_202918_copy_1600x1200.jpg
Cagix
Junior

Odeslat příspěvekod pseudomagick 18. 1. 2025 20:09

Cagix:
Díky.
Je zajímavé si přečíst o něčem novém, zde v české kotlině. :-)
Bohužel, v obchodě hifi-passion.de toho moc k výběru není (pokud jde o IEMs). :-(
Thomann.de už bohužel také přestal prodávat některé značky a zbyly jim tam snad už jen použité (B-Stock) U12t za 48.190,- (možno i na dobírku do ČR). :-(
Astell&Kern A&ultima SP3000, EE Odin, 64 Audio U12t, Astell&Kern AK300, Heco Ascada 2.0, Sennheiser IE8i, Harman Kardon Go+Play, Sony XDR-V1BTDB,Yamaha NX-5
pseudomagick
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Cagix 19. 1. 2025 08:34

Pokud jde o nejvyšší třídu tak úplně nemají pokud jde o výběr rozumný výkon za cenu tak mají. To co jsem psal platí v těch cenách nemá audigo co nabídnout. Z té vyšší střední třídy kromě cantora, který je, ale teoreticky už lepší než přímo thie tak mají také to thie, a softears má i rs 10 a jeden z nejlepších dynamických menicu na světě turii ti Softears má i novinku volume s se kterou si sami zaútočili na jejich mnohem dražší model twilight. U dunu je zase možné pořídit i glacier možná na zeptání. Jako vybrat se dá dobře a to je ještě jedna značka letshuoer kde je jejich cadenza 12 tak chválena, že se tvrdí je to jeden z nejlepších in earu na světě a někteří říkají, že je lepší než annihilator. Cadenzu 12 tam uvedenou nemaji, ale maji letshuoer.
Cagix
Junior

Odeslat příspěvekod pseudomagick 19. 1. 2025 18:40

Cagix:
Nemyslím si, že v podobné ceně nemá co Audigo nabídnout.
Na výstavě jsem slyšel např. Kinera Odin 2.0 a nebyly špatné. :pozor
Je tam samozřejmě mnoho slušných IEMS...v přijatelné ceně.
Ten, kdo chce fakt špičkový zvuk bez chyb si musí brutálně připlatit. :-)
pseudomagick
Mírně pokročilý

Předchozí stránka