Dík moc za reakci:-). Určitě jsou lehčí než LCD-X, most je u nich opěvovaný taky. Já u nich mám hlavně největší problém s velikostí naúšníků, které jsou prostě na mojí šišku moc big:-(..Zároveň mi rozhodně stabilně na hlavě nesedí ať dělám co dělám (hraju na ultra wide 49" monitoru, kde občas hlavou otočim a hned je cejtim, že stabilně nesedí). Tenhle problém bych měl nejspíš proto i s ostatníma Audeze LCD.
Máš pravdu, vím, že HD 800S budou projevem úplný opak, ale zase jsem si říkal, že to bude parádní alternativa na kompetitivní hraní k Mobiusům, které mám a používal bych je jen třeba v single hrách. GX mají zvuk určitě lepší než Mobius (tedy ve všem kromě basů), ale po pravdě pro mě ne zase o tolik, aby stály o 15k navíc:-(. Zkrátka: mám ted dva planáry od Audeze, co znějí opravdu bohužel +/- stejně s tím, že na jedněch je první poslouchatelný surround (směr kterým chci hlavně jít) a na palici mi sedí úplně bez problému:-/..
Tak se to snažim spíš teď malinko přehodnotit a hledat teda mezi sluchátky trochu jiného střihu

(tedy to co bych ocenil v kompetitivním hraní a chtěl bych lépe od Mobiusu, tj. co nejvíce zachovat tu "fun" složku kterou Mobius má, ale zároveň mít větší soundstage, perfektní pozicování v 360 stupnovém prostoru a přitom detail a rozlišení).
Proto mám pár želízek v ohni a trochu teorie

:
Sundara + GSX1000Sundary co jsem četl, tak jsou pro hry fun sluchátka a prý skvěle párují s GSX1000 a jejich virtualizací 7.1. Jak to zní nevím, ale možná by to mohlo právě ideálně skloubit šťávu z planárů s luxusní virtualizací 7.1 v GSX a velkým soundstage (vznikl by tak lepší Mobius a to co jsem doufal, že se podaří u LCD-GX s G6)..Ale nevím, možná je to jinak?
Harmonicdyne Zeus + GSX1000Tahle varianta zajímavá, hlavně kvůli tomu že Zeus snad prý jako jediný, kloubí "fun" sluchátka pro hry s velkým soundstagem a pozicováním v něm, sám o sobě. Jen se o něm zrovna dvakrát nemluví (a to je vždycky trochu podezřelý:-) )..
HD 800 S + Fiio 5k ProNehledě na ty vysoké frekvence (což se mi ani trochu teda nelíbí:/), to mám jako event. želízko v ohni, protože všude čtu, jak na hry nic lepšího než 800s neexistuje. Možná se pletu, ale u těhle sluchátek je virtualizovat 7.1 vlastně úplně k ničemu a vše bych jen zhoršil, protože sami o sobě mají ten nejlepší soundstage a pozicování v něm v 360 stupnovém rozsahu? Je tahle teorie správná?
Ananda/Arya + Fiio 5k Pro..Mě ještě napadla právě jako alternativa k 800s, protože soundstage a pozicování mají prý taky perfektní a nechybí jim ta krásná štáva planárů. Jen se bojim, že k nim už by Fiio 5k Pro nestačilo:-(..Nebo se pletu?
R70x nebo AKG 712Případně ještě zvažuji tyhle dvě. R70x specifická nekompromisním pozicováním v prostoru, 712 zase nekompromisním soundstagem.. Co z těchto dvou mi ale dá větší "game immersive" a zároveň výhodu v kompetitivním hraní, neumim posoudit vůbec.