od J1RK4 13. 1. 2006 20:41
Já jsem čerstvým majitelem sluchátek koss the plug a jsem plně spokojený. Taky jezdím vlakem a tyto sluchátka plně izolují od okolních vlivů. Zalezou krásně do uší, takže slyšíš jen hudbu a nemusíš přeřvávat okolí. Stačí ti tedy nižší hlasitost ==> šetrnější k uším. Zvuk je perfektní, nikdy bych si nemyslel, že takhle můžou hrát pecky. Na druhou stranu je ale potřeba říct, že každému do uší nesednou. Dostaneš k nim sice víc pěnových válečků, ale někdy nesedí ani jedny...můžeš si je ale lehce upravit. V obchodě mi je taky nechtěli dát na vyzkoušení, ale trval jsem na tom, že bez vyzkoušení si je nekoupím. Prodavač říkal něco jako: "Tak si je teda můžete vyzkoušet, protože se vám líbit budou.". Vyber podle sebe, já nemůžu porovnávat mezi těmi třemi sluchátky, jen dávám takovou minirecenzy jedněch z nich.
Myslet si cokoli o čemkoli je nesmírně snadné, a to tím spíše, čím méně o tom člověk ví. Pro toho, komu jde o poctivou názorovou angažovanost, je těžké utvářet si názor a často se názoru zdrží, když prostě ví, že mu unikají relevantní fakta.