od ShanDo 28. 1. 2008 19:18
Aurelius
pokial nemas vedla seba triangel, alebo husle, alebo cokolvek, a nemas nahraty ten isty ton, ktory si mozes zahrat raz na nastroji a raz vypocut na sluchadlach, tazko mozes urcit ci to co sa reprodukuje je realne. Ja tiez velmi dobre viem ako znie klavir a ine hudobne nastroje, ale musel by som mat dobru zvukovu pamet, aby som mohol prehlasit ze HD595 mi reprodukuju realne. Povedzme ze su k realite podla niekho blizko, podla niekoho dalej. Okrem toho, sluchadla ti zahraju to co posle zdroj, ak nemas uzasny zdroj (povedzme velmi dobry CDP, ktory sa velmi blizi realite), ako mozes prehlasit ze je nieco realne, ked iny komponent tazko pusta to "realne" do obehu. Myslis si ze zvukovka v PC(a nie daka Lynx22, ale to co bezne mame) alebo mp3 prehravac moze zahrat nieco realne?
Mimochodom, neviem preco sa furt ohanas cenou, Kuba za svoje HD595 7000 nedal, ja tiez nie, (konretne 4600 SK, co nie je az tak daleko od ceny HD555), takze tento argument je dost irelevantny, aspon pre vacsinu vlastnikov HD595 (DC20 a Apletree pokial viem tiez nedali za sluchadla 7K)
Veritatem dicam, quam nemo audebit prohibere.