Celkom ma to zaujima. Pocas poslednych tyzdnov som tu precital neskutocne vela nazorov. Sam nie som az taky maniak do zvuku. Samozrejme citim kedy je to ono a kedy nie.
Teraz mam nokiu 6120, vcera mi dosla redukcia z 2.5 jacku na 3.5. povedal som si jupi, konecne napojim SE walkman sluchatka HPM 70. Konecne to nebude chrcat. Pustimn si niektore veci a fakt, zvuk je fajn. ale potom som nadabil na jednu skladbu.
Snow patrol- open your eyes, druha cast je taky doslova koncert(= suboj) nastrojov kde su aj vysky, aj basy no proste jednudocho vsetky. a tato skladba nech ide v akomkolvek prehravaci na mojej 6120 tak chrci....
Dal som tuto skladbu so Sandisku Sansa M240 a co zistujem? ani tento prehravac si nevie s touto MP3(kvalita je VBR a 208kbps) poriadne spravit. Niektore veci proste strasne chrcia...
Vymenim sluchatka, napojim na to velke domace sluchadla philips- su sice stare a uz dost znicene, ale maju nezamenitelny zvuk. Je to o nieco lepsie ale stale nie ono(= chap ako zvulk ktory ide zo 6 kanalovych reprakov ktore su pripojene ku compu na ktorom fici este stara klasika v podobe winamp3....)
Tak som skoncil Tuto skladbu budem pouzivat na testovanie kvality mp3 prehravacov a sluchatiek...