boriscz: 1) Nebudu moc střílet, do vlákna o Anakondě jsem dal link na tohle téma, snad se ozve šeďour a (pokud má kabel ještě doma) změří ho (snad). Osobně se mi to moc nezdá, tady mám 2x47uH a nefiltruje to nějak zázračně. Na druhou stranu nikdo netvrdí, že je nutné odfiltrovat "všechno".
2) Poslech jsem samozřejmě provedl, ale moc bych to nekomentoval. Nicméně bych řekl, že je tam náznak toho, co bylo popisováno ve vlákně o Anakondě, takže i ten filtr k něčemu je.
icotech852: EMI/RFI je souhrnné označení pro všechno možné. Indukční filtry DM a CM jsou pak jedním z komponent EMI filtrů. Snad je to, co jsi chtěl vědět.
tomashr: EMI je taky zkratka pro ELECTROMAGNETIC INTERFERENCE, tak babo raď.

Ještě jsem zkoušel dát místo 47uH dvě 390uH a síťovinu to filtrovalo už od 3kHz (vypadalo to už pěkně), ale ty indukčnosti, co jsem měl se mi už přesycovaly, takže jsem tam nechal 47uH. Navíc na to není místo v krabičce.
Audigy 2ZS => ZERO DAC => Amarok^2 => DIY elektrostaty || V hifi jde změřit vše mimo naivity a diletantství.
Fóra po celém světě zamořují ti, jenž mají problém psát srozumitelný text a pochopit psaný text. WTF ?!?!?