Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
komar v letu píše:merhaut:
Mohu mít jednu otázku? Bez emocí?
Podle toho co píšeš ti nějaké ty kabely rukama si prošli, lepší,horší,levné ,drahé.
Předpokládám, že jsi je i poslouchal a né jem proměřoval!
Chceš mi tvrdit, že všechny hráli stejně bez změn v poslechu??
merhaut píše:
Naposloucháno mám nepochybně víc než všichni oponenti z této diskuse dohromady. Poslech hudby mě - tak jako měření a věci okolo - nejen baví, ale i živí po spoustu let.
Proto jsem pragmatik a nepodléhám zvukovým přeludům. Tím méně lidovým bájím a pověstem:-)
merhaut píše:
Zákazníky našeho poslechového studia podrobuji slepému testu pravidelně, je to ostatně v jejich zájmu:-)
komar v letu píše:Ještě, mohu poprosit o sdělení co je to za studio?
martas38 píše:Ano přesně o tom, co je uvedeno mimo prvního odstavce píšu.
Ale dávám si za domácí úkol někde na počítači s win a foobarem udělat ty ABX testy.
java -jar ABX.jar
merhaut píše:Vf měřím na Televes H45, nf pomocí zvukovky a pc. Obé FFT. Popřípadě u kolegy na analogovém rozmítači a osciloskopu.
Na výsledky jednoho z nejprůkaznějších slepých testů kabelů organizovaných pro hifi komunitu zlatoušců jsem dával odkaz. Zákazníky našeho poslechového studia podrobuji slepému testu pravidelně, je to ostatně v jejich zájmu:-)
Naposloucháno mám nepochybně víc než všichni oponenti z této diskuse dohromady. Poslech hudby mě - tak jako měření a věci okolo - nejen baví, ale i živí po spoustu let.
Proto jsem pragmatik a nepodléhám zvukovým přeludům. Tím méně lidovým bájím a pověstem:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků